Η μεγάλη νύχτα του Μάρκους Ράσφορντ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η μεγάλη νύχτα του Μάρκους Ράσφορντ (vid)

bet365

Ξάφνου, βρίσκεται τ' όνομά του στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από το πουθενά στην αρχική ενδεκάδα. Δύο γκολ σε χρονικό σημείο που το άγχος βάραινε τα πόδια. Ο Μάρκους Ράσφορντ δεν θα ξεχάσει ποτέ το ντεμπούτο του, από το οποίο πέρασε ένας χρόνος...

Φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ...

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ κληρώνεται με τη Μίντιλαντ και στη θεωρία όλα είναι καλά και εύκολα.

Ακόμα και τότε, που οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ... έτριβαν τα μάτια τους από τα όσα (δεν) έβλεπαν στον αγωνιστικό χώρο από την ομάδα, το εμπόδιο των Δανών δεν ήταν τέτοιο που να προκαλέσει άγχος ή ανησυχία.

Όλα αυτά, ανατράπηκαν μετά την ήττα με σκορ 2-1 στο πρώτο, εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο σύλλογος του Μάντσεστερ έπρεπε ν' αντιδράσει με εμφατικό τρόπο και να μην επιτρέψει στη Μίντιλαντ να σημειώσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της και παράλληλα μια από τις σημαντικότερες αποτυχίες της αγγλικής ομάδας στην Ευρώπη.

Το ημερολόγιο γράφει 25/2/2016, το ρολόι στον πίνακα του «Ολντ Τράφορντ» 27' και ο Σίστο καταφέρνει να νικήσει τον Ντε Χέα για το 1-0. «Παγωμάρα». Σκέψεις για νύχτα ντροπής στις εξέδρες του γηπέδου. Και... να που το πήρε πάνω του ο νεαρός, Μάρκους Ράσφορντ!

Ο Φαν Χάαλ τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή για τον επαναληπτικό με τους Δανούς. Λίγη ώρα πριν από το ματς, ο Μαρσιάλ τραυματίζεται στο ζέσταμα και κάπως έτσι προκύπτει η τεράστια ευκαιρία για τον Άγγλο επιθετικό να πάρει φανέλα βασικού.

Και το ντεμπούτο του, έμελλε να είναι ονειρικό. Το αυτογκόλ του Μποντούροφ στο 32' ήρθε για να διορθώσει κάπως τα πράγματα πολύ γρήγορα μετά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων και στο δεύτερο μέρος, ο Ράσφορντ σκοράρει δύο φορές σε διάστημα 12 λεπτών!

Αυτός ο πιτσιρικάς έκανε την εμφάνισή του για να σώσει τη Γιουνάιτεντ! Το 'χε γραμμένο η μοίρα του, να γίνουν όλα έτσι, ώστε και να κάνει ντεμπούτο στο αρχικό σχήμα και να ξελασπώσει την ομάδα του.

Ερέρα και Ντεπάι διαμόρφωσαν το τελικό 5-1, σε μια νύχτα όπου όλα τα φώτα στράφηκαν πάνω στον 18χρονο, τότε, Μάρκους...

Θυμηθείτε το παιχνίδι:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα