Όταν ο Βαζέχα έγινε ο πρώτος των πρώτων (vid)

Όταν ο Βαζέχα έγινε ο πρώτος των πρώτων (vid)

Νίκος Ρόλλας
Όταν ο Βαζέχα έγινε ο πρώτος των πρώτων (vid)

bet365

Το Gazzetta.gr σας θυμίζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα, το 1998, όπου ο Κριστόφ Βαζέχα έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του «τριφυλλιού».

24 Ιανουαρίου... Μία ημέρα ιστορική για τον Παναθηναϊκό και τον Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος σαν σήμερα το 1998, έγραφε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου.

Εκείνη την ημέρα λοιπόν, οι «πράσινοι» αντιμετώπιζαν τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και κατάφεραν να επικρατήσουν 5-2, με τον Πολωνό επιθετικό να πετυχαίνει δύο γκολ και να περνάει μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ του «τριφυλλιού».

Πριν από την σέντρα, ο «Χρηστάρας» μοιραζόταν την κορυφή με 180 τέρματα μαζί με τον Αντώνη Αντωνιάδη, αλλά από εκείνο το απόγευμα, ξεκίνησε να απολαμβάνει μία απολαυστική... μοναξιά.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο αντίπαλο πριν από 9 χρόνια, ο Βαζέχα είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα