Το βράδυ που ο ΠΑΟΚ άλωσε» το «Βεστφάλεν»του Ντόρτμουντ (pics&vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Το βράδυ που ο ΠΑΟΚ άλωσε» το «Βεστφάλεν»του Ντόρτμουντ (pics&vid)

bet365

Ήταν μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2015 έφευγε νικητής από το «Βεστφάλεν» του Ντόρτμουντ, έδρα που δεν κερδίζεις και τόσο εύκολα…

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Βεστφαλία χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο. Το 0-0 με την Κράσνονταρ στην Τούμπα είχε σβήσει τις λιγοστές ελπίδες για πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Φρόντισε, όμως, απέναντι στην πανίσχυρη Μπορούσια, για την 6η αγωνιστική των Ομίλων, να δείξει το ανάστημά του. Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από το πλούσιο βιβλίο της ευρωπαϊκής ιστορίας του, χωρίς ίχνος φόβου όρθωσε το ανάστημα απέναντι σε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Μπουντεσλίγκα και της Ευρώπης.

Με τον Ρόμπερτ Μακ να σκοράρει, από τη μαγική ασίστ του Γιάννη Μυστακίδη, στο 33ο λεπτό και τον τραυματία από νωρίς στο β’ μέρος να είναι ο κορυφαίος του «Δικεφάλου». Την ίδια ώρα η Μπορούσια σημάδευε τρεις φορές το δοκάρι της ελληνικής εστίας και κάπως έτσι γράφθηκε άλλη μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι.

Γκολ: Μακ 33’

Διαιτητής: Γκεστράνιους (Φινλανδία)

Ντόρτμουντ (Τούχελ): Βάιντενφελερ, Παρκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Χούμελς, Στένζελ, Μπέντερ (Βάιγκλ 46΄), Γιανουζάι, Ρόις (Μχιταριάν 46΄), Καγκάβα (Ομπαμεγιάνγκ 66΄), Ράμος.

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Γλύκος, Σκόνδρας, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Μυστακίδης (Ροντρίγκες 77΄), Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Μακ (Λέοβατς 66΄), Μπερμπάτοφ (Σάμπο 71΄).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα