Η παράσταση του Ρόνι στο «Μπερναμπέου» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η παράσταση του Ρόνι στο «Μπερναμπέου» (vid)

bet365

Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από την ημέρα που το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» υποκλίθηκε στον Ροναλντίνιο, με τον κόσμο της Ρεάλ να χειροκροτεί όρθιος τον Βραζιλιάνο.

Ο Ρόνι, είναι από τους... ευλογημένους που έχουν κάνει το απαιτητικό κοινό της Ρεάλ Μαδρίτης να σηκωθεί στο πόδι και να του δείχνει ότι αναγνωρίζει την ομορφιά του ποδοσφαίρου, ακόμα κι αν αυτή η ομορφιά, τους είχε προκαλέσει μεγάλο πόνο.

Σαν σήμερα, 19 Νοέμβρη, πίσω στο 2005, οι «μπλαουγκράνα» έφευγαν από την έδρα των «μερένχες» με το επιβλητικό 3-0, χάρη σε δύο εκπληκτικά γκολ του Ροναλντίνιο που έμειναν στην ιστορία.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είχε κάνει τρομερές κούρσες από αριστερά μέχρι να φτάσει σε σημείο... εκτέλεσης του Ικέρ Κασίγιας, ενώ, η αντίδραση του Ισπανού πορτιέρο τη στιγμή που διαμορφώνεται το τελικό σκορ, είναι αυτή που δεν χρειάζεται καμία λέξη για να περιγραφεί...

Πως να τον σταματήσεις ρε Ικέρ...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα