Η μέρα που ο Ζλάταν σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η μέρα που ο Ζλάταν σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη (vid)

bet365

Η Αγγλία ήταν... καλεσμένη στα εγκαίνια της «Friends Arena» και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε αξέχαστο το άνοιγμα του γηπέδου με το ανάποδο ψαλίδι από τα 30 μέτρα! Ήταν 14 Νοέμβρη του 2012...

Ο Σουηδός σούπερ σταρ είχε πετύχει ένα από τα καλύτερα γκολ που έχουν σημειωθεί στην ιστορία του αθλήματος, σε μια βραδιά που η εθνική ομάδα της Αγγλίας έδωσε ευκαιρίες σε πολλούς πιτσιρικάδες, αλλά και... τελείωσε η όποια καριέρα του Ράιαν Σόουκρος με τη φανέλα των «τριών λιονταριών».

Με τον αμυντικό της Στόουκ να έχει παραδεχθεί πως εκείνο το ματς και τα «καμώματα» του Ζλάταν είναι η αιτία για την οποία έχει μείνει στη... μόλις μια συμμετοχή με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, ο Σουηδός νυν σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε πετύχει τρομερό γκολ με ανάποδο ψαλίδι από τα 30 μέτρα έπειτα από έξοδο του Χαρτ.

Ζλάταν είναι, το σκέφτηκε, το δοκίμασε, του βγήκε, έγραψε ιστορία...

Εκείνο το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί με το τελικό 4-2 υπέρ των Σκανδιναβών, με τους Σόουκρος, Κόκερ, Όσμαν (στα 31 του!), Στέρλινγκ, Τζένκινσον και Ζαχά να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στην εθνική ομάδα Ανδρών!

 

Τελευταία Νέα