Η «τεσσάρα» του Παναθηναϊκού στη Φενέρ (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η «τεσσάρα» του Παναθηναϊκού στη Φενέρ (vid)

bet365

Πέρασαν 14 χρόνια από την ημέρα που η Λεωφόρος ζούσε ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ του ένδοξου παρελθόντος του Παναθηναϊκού, με το 4-1 επί της Φενέρμπαχτσε.

Οι «πράσινοι», στις 14 Νοεμβρίου του 2002, για το Κύπελλο UEFA, τότε, είχαν καταφέρει με το 1-1 στην Τουρκία, στο εκτός έδρας παιχνίδι, να ετοιμαστούν για τη ρεβάνς στη Λεωφόρο με αυξημένες πιθανότητες επίτευξης του στόχου και ό,τι συνέβη εκείνη τη νύχτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αποτελεί ακόμα μια αξιοσημείωτη ευρωπαϊκή βραδιά για το «τριφύλλι».

Οι Λυμπερόπουλος, Γκούμας, Μικάελσεν και Βαζέχα χρίστηκαν σκόρερ για την ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν, με τους Τούρκους να έχουν μειώσει προσωρινά σε 2-1 με τον Τουντσάι Σανλί στο 37ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Μαρκαριάν): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Σεϊταρίδης, Γκούμας, Μικάελσεν (88' Βόκολος), Κυργιάκος, Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Ολισαντέμπε (79' Βαζέχα), Καραγκούνης (73' Κωνσταντινίδης), Φύσσας

Φενερμπαχτσέ (Λοράντ): Ρουστού, Τεμιζκάνογλου, Οζάτ, Ραπάιτς (62' Γιουνέζ), Σερχάτ, Τουντσάι Σανλί, Σιμσέκ (39' Τσεϊχούν), Φατίχ Ακιέλ, Ορτέγκα, Τζόνσον (70' Ουάσινγκτον), Στέβιτς

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα