Οι GMs ψήφισαν: Κορυφαίος Ξένος στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο!

Οι GMs ψήφισαν: Κορυφαίος Ξένος στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο!

Οι GMs ψήφισαν: Κορυφαίος Ξένος στο ΝΒΑ ο Αντετοκούνμπο!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε την εμπιστοσύνη των GMs του ΝΒΑ που βλέπουν στο πρόσωπο του διεθνή πόιντ-φόργουορντ των Μπακς τον Κορυφαίο Ξένο Παίκτη της Λίγκας!

Ο Giannis έβαλε πρόσφατα την υπογραφή του σε νέο, ηγεμονικό συμβόλαιο με τους Μπακς και πλέον το μεγάλο ερώτημα σε ό,τι αφορά την παρουσία του στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο είναι αν θα επιλεγεί φέτος στο All Star Game του ΝΒΑ.

Στο... μεσοδιάστημα, οι General Managers των 30 ομάδων έδωσαν τις εκτιμήσεις τους για τη νέα σεζόν, εκτιμώντας ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο Κορυφαίος Μη Αμερικανός Παίκτης του ΝΒΑ, για τη σεζόν 2016-17!

Η πλειοψηφία των GMs σε ποσοστό 27.6% θεωρεί, λοιπόν, ότι ο διεθνής πόιντ-φόργουορντ θα είναι ο ξένος παίκτης που θα κάνει τη διαφορά φέτος στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο Αντετοκούνμπο είναι ο franchise player των Μπακς, ο παίκτης στον οποίο ποντάρει το Μιλγουόκι και, συγχρόνως, ο μη Αμερικανός που συγκεντρώνει τις εκτιμήσεις των General Managers σχετικά με τον κορυφαίο ξένο που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ φέτος.

Τελικός Καβαλίερς - Ουόριορς, με νικητές τους «Πολεμιστές»!

Είχε κι άλλα ενδιαφέροντα αποτελέσματα η συγκεκριμένη έρευνα. Όπως, για παράδειγμα, το ότι οι GMs προβλέπουν ότι το ζευγάρι Κλίβελαντ Καβαλίερς (96.7%) και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (96.7%) θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά στους τελικούς του ΝΒΑ, με νικητές αυτή τη φορά τους "πολεμιστές", με ποσοστό 69%.

ΛεΜπρόν για ΜVP

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συγκεντρώνει 46.7% στη λίστα των εκτιμήσεων για τον MVP ενώ ακολουθεί ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (23.3%), οι Στεφ Κάρι, Τζέιμς Χάρντεν (από 10% έκαστος) κι εν συνεχεία ο Κέβιν Ντουράντ (6.7%)!

Επίσης οι Ουόριορς ψηφίστηκαν ως η ομάδα με τις καλύτερες κινήσεις στην offseason (83.3%) ενώ καλύτερη προσθήκη θεωρήθηκε η μετακίνηση του KD στο Γκόλντεν Στέιτ (80%), όπως και η κίνηση που προκάλεσε την μεγαλύτερη έκπληξη (46.7%).

O Λέοναρντ, ο Πόποβιτς και ο Σίμονς

Από κει και πέρα, ο Καουάι Λέοναρντ συγκεντρώνει εκ νέου τις εκτιμήσεις των GMs για το βραβείο του Αμυντικού της Χρονιάς (66.7%) ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς των Σπερς... προορίζεται ως ο Κορυφαίος Προπονητής στο ΝΒΑ, με 66.7%!

Σε ό,τι αφορά τον Μπεν Σίμονς, ο νεαρός άσος των Σίξερς κερδίζει τις προτιμήσεις του Ρούκι που θα είναι ο καλύτερος παίκτης σε πέντε χρόνια (70%) και ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς προβλέπεται να κάνει την Breakout Season της καριέρας του (31%).

 

NBA Τελευταία Νέα