Χάνει την πρώτη χρονιά ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Αλέξανδρος Καραλής
Χάνει την πρώτη χρονιά ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

bet365

Άσχημα τα νέα για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, καθώς όπως ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο του Ντέιτον, θα χάσει όλη την ερχόμενη σεζόν, λόγω κανονισμού του NCAA, που δεν του επιτρέπει να ενισχύσει, προς το παρόν, τους Φλάιερς!

Μετά από δύο χρόνια στο Dominican High School του Μιλγουόκι, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις (μ.ο. 12,9π., 7,1ρ. & 2,4κοψ.) με την σχολική ομάδα και κατέκτησε τον τίτλο στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν, ο Κώστας Αντετοκουνμπο εξασφάλισε υποτροφία από το πανεπιστήμιο Ντέιτον κι ετοιμαζόταν να κάνει το ντεμπούτο του ως freshman στο NCAA.

Όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα φανταζόταν. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Φλάιερς, ο αδελφός του Γιάννη και του Θανάση Αντετοκούνμπο δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί καθόλου στο κολεγιακό πρωτάθλημα για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν!

Η ομάδα του αμερικανικού κολεγίου ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Έλληνας φόργουορντ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για ολόκληρη τη σεζόν 2016-17, καθώς σχετικός κανονισμός του NCAA του απαγορεύει να αγωνιστεί, χωρίς όμως να διευκρινίζεται ακριβώς το γιατί στην ανακοίνωση.

Παρ' ότι στην ιστοσελίδα του κολεγίου, το όνομα του Κώστα βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ των Φλάϊερς, η αρνητική αυτή εξέλιξη θα κρατήσει αναγκαστικά τον Έλληνα διεθνή φόργουρντ εκτός αγωνιστικής δράσης για έναν χρόνο, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να προπονείται αλλά όχι να αγωνίζεται στους επίσημους αγώνες του πανεπιστημίου του.

 

NCAA Τελευταία Νέα