Αντετοκούνμπο: «Θα ήταν εκπληκτικό να γίνω σαν τον Σκότι Πίπεν!» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Θα ήταν εκπληκτικό να γίνω σαν τον Σκότι Πίπεν!» (vid)

Οι δημοσιογράφοι έκαναν ανάκριση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που μίλησε για τις σκληρές προπονήσεις του, για το πόσο δύσκολο είναι να παίξει κάποιος στην θέση «1» στο ύψος του και κάθε του απάντηση ήταν απολαυστική!

Αντετοκούνμπο: «Θα ήταν εκπληκτικό να γίνω σαν τον Σκότι Πίπεν!» (vid)

Για το τι δούλεψε περισσότερο το καλοκαίρι που πέρασε και το πως τον προετοιμάζουν οι προπονητές του: «Οι προπονητές μου με πιέζουν πάρα πολύ στις προπονήσεις, Λίγοι μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο δύσκολο είναι να παίξει κάποιος στη θέση "1" με το ύψος μου. Έχουμε ήδη δουλέψει πάνω σε αυτό με το προπονητικό σταφ και συνεχίζουμε πάνω στο πως θα “τρέξω” την ομάδα μέσα στη σεζόν. Το φετινό καλοκαίρι οι προπονητές μου δεν επικεντρώθηκαν μόνο στο πως θα βελτιώσω το σουτ, αλλά και στο πως θα αναπτύξω καλύτερα την ικανότητα μου να καθοδηγώ τους συμπαίκτες μου».

Όλο το τεχνικό τιμ ήταν κοντά μου το καλοκαίρι. Για να μάθω το παιχνίδι περισσότερο, δούλεψα πολύ και όχι μόνο στο σουτ. Για παράδειγμα, δούλεψα στο πώς να "τρέξω" την ομάδα στον αιφνιδιασμό όταν έχω την μπάλα. Οι προπονητές με πιέζουν κάθε μέρα. Κάθε στιγμή που βρίσκομαι στο παρκέ με πιέζουν σαν είναι η τελευταία μου μέρα στο γήπεδο».

Για τον Τζέισον Τέρι τον έχει συγκρίνει με τον Σκότι Πίπεν: «Ο Τζέισον Τέρι λέει … πολλά τον τελευταίο καιρό και μου μεταφέρει πίεση. Αν μπορώ να γίνω σαν τον Σκότι Πίπεν μία μέρα... θα ήταν εκπληκτικό. Είναι ένας βασικός μου στόχος».

Όσο για το πόσο αγαπάει την άμυνα: «Δεν υπάρχει κάτι που ξεχωρίζω στην άμυνα μου. Λατρεύω να μαρκάρω και ο κύριος στόχος μου είναι να μη βάζει καλάθια ο αντίπαλος μου».

Για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο: «Σίγουρα μπορώ να πάρω ηγετικές αποφάσεις όπως έκανε και ο Κρις Μίντλετον. Πρέπει να ανταποκριθώ και να ακουστεί η "φωνή" μου στους αγώνες ή στις προπονήσεις».

-13:33 αρχίζει η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Best of internet