Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Γιάννη στους φίλους των Μπακς!

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Γιάννη στους φίλους των Μπακς!

Στέλλα Παπαδοπούλου
Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Γιάννη στους φίλους των Μπακς!

bet365

Με μία συγκινητική επιστολή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τους φίλους των Μιλγουόκι Μπακς για τη στήριξή τους τα τελευταία τρία χρόνια και τους υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για ένα πρωτάθλημα!

Ο «Greek Freak» ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Μπακς και υπέγραψε συμβόλαιο που αγγίζει τα 100εκ. δολάρια και θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλη την κοινότητα της ομάδας που τον αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Η επιστολή που στάλθηκε με mail στους κατόχους διαρκείας:

«Όταν ήρθα εδώ για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια, ήμουν μόλις 18 χρονών και ξεκινούσα ένα απίστευτο ταξίδι σε μια ξένη χώρα χωρίς την οικογένεια στο πλευρό μου. Μου δώσατε δύναμη. Η στήριξή σας κατά τους πρώτους μήνες ήταν απίστευτη. Καθώς προσαρμοζόμουν σε μια νέα Λίγκα και σε μια καινούργια ζωή, με καλωσορίσατε και μου συμπεριφερθήκατε σαν να είμαι μέλος της οικογένειας σας. Σαν να ήμουν μέρος αυτής της κοινότητας σ' όλη μου τη ζωή. Όταν οι γονείς μου και τα αδέρφια μου έφτασαν εδώ αργότερα μέσα στη σεζόν, τους καλωσορίσατε με ανοιχτές αγκάλες. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσα πολλά σημαίνει αυτό για μένα. Το πρώτο παιχνίδι που παρακολούθησαν - μια εκπληκτική νίκη απέναντι στους Νικς στις αρχές Φεβρουαρίου - δεν σήμαινε πολλά από βαθμολογική άποψη, αλλά τα πάντα για μένα. Η οικογένεια ήταν πάντα η κινητήρια δύναμη στη ζωή μου και τρία χρόνια εδώ στο Μίλγουοκι, είμαι περήφανος να σας πω ότι όλοι σας, είστε επίσης μέλη της οικογένειας μου.

Οι Bucks μου έδωσαν μια ευκαιρία τρία χρόνια πριν και έχουν επενδύσει πολλά προκειμένου να με βοηθήσουν να βελτιωθώ τόσο ως παίκτης όσο και ως άνθρωπος. Υπόσχομαι να μετατρέψω αυτή την επένδυση προς όφελος της ομάδας και της πόλης, στο παρκέ κι εκτός. Θα κάνω οτιδήποτε χρειάζεται για να φέρω ένα Πρωτάθλημα στους υπέροχους φιλάθλους μας και πρόκειται να συνεχίσω να βελτιώνομαι, ως μέλος αυτής της κοινότητας, ώστε να την καταστήσω καλύτερο μέρος για τις μελλοντικές γενιές.

Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχω καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ και πόσο σκληρά πρέπει να δουλέψουμε ώστε να φτάσουμε εκεί. Έχουμε όλα τα εργαλεία, και τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Έτοιμους να στηρίξουν την ομάδα - όπως ακριβώς στηρίξατε εμένα και την οικογένεια μου. Φτιάχνουμε κάτι ξεχωριστό τώρα και δεν υπάρχει άλλο μέρος στο οποίο θα ήθελα αυτή τη στιγμή να βρίσκομαι.

Σας ευχαριστώ που είστε μαζί μου σ' αυτό το ταξίδι, και ανυπομονώ να σας δω όλους αυτή τη σεζόν αλλά και τα επόμενα χρόνια που έρχονται.

Ας κάνουμε δουλειά τώρα!

Fear the Deer».

 

NBA Τελευταία Νέα