Αντετοκούνμπο: «Σας ευχαριστώ όλους, δε θα σας απογοητεύσω» (vid)

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΑΞΙΑΣ $100.000.000 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021

Αντετοκούνμπο: «Σας ευχαριστώ όλους, δε θα σας απογοητεύσω» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Σας ευχαριστώ όλους, δε θα σας απογοητεύσω» (vid)

Ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο ευχαρίστησε άπαντες, με πρώτους απ' όλους τους γονείς του, για όλα όσα έχει φτάσει να ζει στους Μπακς και δήλωσε έτοιμος ν' ανταποδώσει την εμπιστοσύνη.

Η στιγμή είναι μεγάλη όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για τους Μπακς, οι οποίοι ούτως ή άλλως είχαν επενδύσει πάνω του. Κι η επέκταση συμβολαίου αξίας $100.000.000 μέχρι το 2021 δε μπορούσε να μη παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της ομάδος στο Μιλγουόκι.

Αφού πρώτα οι Τζον Χάμοντ (γενικός διευθυντής) & Τζέισον Κιντ (προπονητής) επανέλαβαν την τυφλή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, ο λόγος πέρασε στον ίδιο τον 22χρονο πόιντ φόργουορντ. Τα «ευχαριστώ» ήταν διαδοχικά με μεγαλύτερο φυσικά αυτό στους γονείς του.

«Είμαι πολύ αγχωμένος. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τ' αδέρφιά μου. Όλα όσα έκαναν για εμάς τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα... Αν δεν ήσασταν εσείς, δε θα 'μουν εδώ σήμερα. Σας ευχαριστώ. Ευχαριστώ και τους ατζέντηδές μας, Γιώργο Πάνου κι Άλεξ Σαράτση, γιατί κάποιες φορές γίνομαι απαιτητικός. Και χωρίς εσάς δε θα μουν εδώ. Ευχαριστώ και τους ιδιοκτήτες. Πίστεψαν σε μένα, δεν αμφέβαλαν ποτέ για εμένα. Να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν να βελτιώνομαι. Και το προπονητικό επιτελείο. Και πολλούς άλλους αφανείς. Δε θα το ξεχάσω. Και τον Τζον Χάμοντς, ήρθες στην Ελλάδα να με δεις, ήμουν 18 ετών, πολλοί δε θα μου έδιναν την ευκαιρία και δε θα 'ταν δυνατό αλλιώς. Ευχαριστώ, δε θα σε απογοητεύσω. Ευελπιστώ μία ημέρα να φτιάξουν ομάδα πρωταθλητισμού. Ευχαριστώ και τον κόσμο» είπε άλλοτε με χαμόγελο κι άλλοτε με συγκίνηση.

Όσο τι δώρο σκοπεύει να κάνει στους δικούς του; «Ίσως πάμε για κάνα smoothie» απάντησε, αναγκάζοντας άπαντες στην αίθουσα να ξεσπάσουν σε γέλια.

Best of internet