Γέμισε το γήπεδο με «PA PA DO POU LOS»

Γέμισε το γήπεδο με «PA PA DO POU LOS»

Αντώνης Σαούλης
Γέμισε το γήπεδο με «PA PA DO POU LOS»

bet365

Οι φίλαθλοι της Jubilo θέλησαν να τιμήσουν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο φορώντας μάσκες με το πρόσωπό του. Το απίστευτο σύνθημα!

Πότε ήταν η τελευταία φορά που οι φίλαθλοι ενός κατάμεστου γηπέδου... μεταμορφώθηκαν σε Ελληνα ποδοσφαιριστή. Μη το ψάχνετε. Δεν υπάρχει. Για την ακρίβεια δεν υπήρχε μέχρι το πρωί του Σαββάτου. Τι έγινε το Σάββατο; Στην Ιαπωνία λοιπόν όλοι οι φίλαθλοι της Jubilo Iwata για να τιμήσουν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για την προσφορά του στην ομάδα φόρεσαν την... μάσκα του.

Φυσικά δεν έμειναν μόνο εκεί. Εκτός του ότι υπήρχαν ελληνικές σημαίες σε αρκετά σημεία του γηπέδου οι φίλαθλοι της Jubilo έκαναν και σύνθημα το όνομά του. Καταλαβαίνετε βεβαίως το πόσο δύσκολο είναι για τους Ιάπωνες να προφέρουν το «Papadopoulos». Πόσω μάλλον να το κάνουν σύνθημα. Γι' αυτό και το βίντεο από την κερκίδα είναι απόλαυση.

Το ότι θα έχει την τιμητική του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος το είχε προαναγγείλει η γυναίκα του, Τζοάνα η οποία ανέβασε φωτογραφία του Ελληνα αμυντικού αλλά και των άλλων παικτών γράφοντας «Αύριο (σ.σ. το Σάββατο) θα είναι μια εκπληκτική μέρα για μένα και τον άντρα μου, οι φίλαθλοι θα τον τιμήσουν για την προσφορά του στην ομάδα. Ολοι οι φίλαθλοι θα φορέσουν μάσκες με το πρόσωπό του όταν η ομάδα του θα παίζει».

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή στιγμή για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο αλλά και για τους φιλάθλους που έδειξαν να το απολαμβάνουν και στα social media γράφοντας ακόμα και στα ελληνικά!

 

Τελευταία Νέα