Βουγιούκας: «Με τον Κατσικάρη ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Βουγιούκας: «Με τον Κατσικάρη ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει»

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για την πρόκληση της Λοκομοτίβ Κουμπάν και για το πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Φώτης Κατσικάρης στην απόφασή του.

Ο Έλληνας σέντερ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λοκομοτίβ Κουμπάν για την απόφασή του να πει «ναι» στο ρωσικό σύλλογο:«Αρχικά, για την απόκτησή μου έδειξε ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός. Μετά τα σχέδια της ομάδας άλλαξαν και υπήρχε και η επιλογή να παραμείνω στη Ζαλγκίρις. Η πρόταση της Λοκομοτίβ ήταν μία νέα δοκιμασία για μένα. Δεν θα κρυφτώ. Έπαιξε και μεγάλο ρόλο ο Φώτης Κατσικάρης στην επιλογή μου. Εκτός από τις ικανότητές του, είναι πολύ αγαπητός. Με τον Κατσικάρη ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. Αυτή είναι η αλήθεια και μου αρέσει».

Για το αν έχει γνωστούς στο Κρασνοντάρ: «Όχι, δεν έχω φίλους εδώ. Θα τα κάνω όλα από την αρχή. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι είναι μία εντελώς καινούρια εμπειρία για μένα».

Για το πόσο σημαντική ήταν η κατάκτηση της Euroleague το 2011 με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Κερδίσαμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και μία Euroleague σε ένα χρόνο».

Αν καταφέρει να κάνει κάτι ανάλογο με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν: «Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Η ομάδα έχει φτάσει σε Final 4. Θα πάμε βήμα-βήμα και θα δούμε που θα φτάσουμε».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα