Θ. Αντετοκούνμπο: «Αυτά που θέλω να πω θα τα δείξω στο γήπεδο» (vid)

Gazzetta team
Θ. Αντετοκούνμπο: «Αυτά που θέλω να πω θα τα δείξω στο γήπεδο» (vid)

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του ισπανικού πρωταθλήματος και δήλωσε έτοιμος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε η Ανδόρα να βρεθεί στο Final 8 του Κυπέλλου αλλά και στα πλέι οφς.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην ACB και ήδη έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους παίκτες των Ισπανών με το θέαμα που τους έχει προσφέρει στα πρώτα φιλικά της ομάδας του.

«Δεν θέλω να πω πολλά, προτιμώ να τα δείξω στο γήπεδο. Είμαι ένας παίκτης που θέλει να κερδίζει και γι' αυτό θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίζει η ομάδα μου. Ξέρω πως οι φίλαθλοι αγαπούν το θέαμα. Έρχονται στο γήπεδο για να δουν μπάσκετ αλλά απολαμβάνουν αυτές τις φάσεις που βγάζω. Είναι ένας τρόπος για να συστηθώ το κοινό της ACB», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για τις ομοιότητες με τον αδερφό του Γιάννη αλλά και τους στόχους της Ανδόρας: «Παίζουμε και οι δύο σκληρά. Μας αρέσει να καρφώνουμε. Κάνουμε πολλές φορές τις ίδιες γκριμάτσες μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε αρκετές ομοιότητες με τον αδερφό μου αλλά νομίζω πως όλοι μας συγκρίνουν γιατί έχουμε το ίδιο επώνυμο. Εδώ έχω βρει μια καλή ομάδα, εξαιρετικούς συμπαίκτες και πάρα πολύ κλίμα. Πρώτος στόχος μας είναι να παίξουμε στο Final 8 του Κυπέλλου και στη συνέχεια να μπούμε στα πλέι οφς».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα