Παπαντωνίου: «Μεγάλη απώλεια ο Μαυροκεφαλίδης για την ΑΕΚ»

Παπαντωνίου: «Μεγάλη απώλεια ο Μαυροκεφαλίδης για την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Παπαντωνίου: «Μεγάλη απώλεια ο Μαυροκεφαλίδης για την ΑΕΚ»

bet365

Ο Νώντας Παπαντωνίου αναφέρθηκε στην συμφωνία του με την Αραμπέρι, όσο και για την περσινή σεζόν της ΑΕΚ και την αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Β' Ισπανίας: «Από την στιγμή που δεν τηρήθηκε το συμβόλαιο που είχα με την ΑΕΚ η επιλογή μου ήταν το εξωτερικό. Μου δίνεται μια ευκαιρία στο εξωτερικό με έναν σύλλογο που βρίσκεται στη Β’ Ισπανίας, αλλά θέλει να κάνει ένα καλό πρωτάθλημα και να ανέβει. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει την υποστήριξη της Κάχα Λαμποράλ.

Ήταν μια απόφαση που πήρα και ελπίζω ότι θα μου βγει σε καλό. Μπαίνω σε μια άλλη νοοτροπία παιχνιδιού. Έχω μιλήσει με τους Έλληνες που παίζουν στην Ισπανία και όλοι μου είπαν τα καλύτερα για την Ισπανία. Ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Ελπίζω μέσω της Αραμπέρι να πάρω μια καλύτερη μεταγραφή. Δεν πιστεύω ότι θα μου ερχόταν κάτι καλύτερο. Ήταν καιρός να κάνω ένα βήμα να πάω στη Β’ Ισπανίας και να ελπίζω σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια».

Για την περσινή σεζόν στην ΑΕΚ: «Ήταν δύσκολα τα πράγματα πέρσι. Πάντως ο Αγγελόπουλος έχει ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα. Ποτέ δεν παρενέβη στη δουλειά μας και δεν είχαμε φασαρία μετά από κάποια κακή ήττα, και μάλιστα κάναμε πολλές»

Τέλος, για την αποχώρηση του Μαυροκεφαλίδη από την ΑΕΚ: «Ήταν ο ηγέτης της ομάδας. Και πιστεύω ότι φέτος θα είναι μια τρομερά μεγάλη απώλεια. Θα είναι μια άλλη ομάδα η ΑΕΚ χωρίς αυτόν. Δεν υπάρχει παίκτης σαν τον Λουκά. Δεν υπάρχει ούτε και ξένος παίκτης με την ικανότητα αυτή. Ελπίζω να βγει σε καλό στην ΑΕΚ αλλά και –φυσικά- και στον Λουκά».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα