Διπλάσια λεφτά στον Βουγιούκα η Λοκομοτίβ

Γιάννης Ράμμας
Διπλάσια λεφτά στον Βουγιούκα η Λοκομοτίβ

bet365

Ο Ίαν Βουγιούκας έφτασε μία ανάσα απ' την ανανέωση στη Ζαλγκίρις Κάουνας, αλλά πώς να πει «όχι» στην... αύξηση απ' τη Λοκομοτίβ Κουμπάν;

Δεν επέστρεψε στον Παναθηναϊκό λόγω... Γιάννη Μπουρούση, δε θα επιστρέψει ούτε στη Ζαλγκίρις Κάουνας λόγω... Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η ρωσική ομάδα του Φώτη Κατσικάρη έκανε μπάσιμο την τελευταία στιγμή και τον κλέβει απ' τη μέχρι πρότινος ομάδος του, αλλά δεν τον... κλέβει κι οικονομικά. Κάθε άλλο!

Ο 31χρονος σέντερ θ' ανανέωνε στη Ζαλγκίρις Κάουνας με €400.000 μέχρι το 2017, αλλά η οικονομικά πιο άνετη «Loko» δε θα τον αφήσει έτσι, ισορροπώντας κάπως τη διαφορά ανάμεσα στη συμμετοχή στη EuroLeague και στο EuroCup.

Η πρόταση της ομάδος του Κρασνοντάρ ανέρχεται στις €650.000 μέχρι το 2017 κι αναμένεται να φτάσει στις €800.000 την αμέσως επόμενη χρονιά.

Κάθε εμπόδιο για καλό, αφού ναι μεν έχασε μία επιστροφή στον Παναθηναϊκό κι άλλη μία σε άλλη ομάδα της Euroleague, αλλά ανέβηκε οικονομική κλίμακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα