Παπαγιάννης: «Ναι, το #13 είναι ο αριθμός μου, δε σας αρέσει;» (vid)

Παπαγιάννης: «Ναι, το #13 είναι ο αριθμός μου, δε σας αρέσει;» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Παπαγιάννης: «Ναι, το #13 είναι ο αριθμός μου, δε σας αρέσει;» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης δε θα μπορούσε να περνά καλύτερα αυτή την εποχή και δεν έχασε την ευκαιρία να διασκεδάσει με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στο Σακραμέντο.

«Ναι, το #13 είναι ο αριθμός μου, δε σας αρέσει» απάντησε με χαμόγελο, όταν ρωτήθηκε αν έχει καταλήξει σ' αυτόν.

Ο 19χρονος σέντερ και #13 του draft μίλησε και για...

...τις πρώτες εμπειρίες του ως Κινγκ: «Ξέρω τι ακριβώς κάνουμε τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, γιατί παρακολουθώ την προπόνηση κάθε ημέρα. Σήμερα (5/7) πήρα μία ιδέα πώς είναι να 'σαι με αυτούς τους παίκτες. Είναι εξαιρετικό συναίσθημα. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες. Φαντάζομαι το επίπεδο του ανταγωνισμού στο Λας Βέγκας. Είμαι ενθουσιασμένος».

...τον Ουίλι-Κόλεϊ Στάιν (#6 του 2015): «Ο Ουίλι είναι ωραίος τύπος, ωραίος χαρακτήρας. Θα παίζει εκείνος στο "4" κι εγώ στο "5". Πιστεύω θα κάνουμε ένα καλό δίδυμο στο παρκέ, επιθετικά κι αμυντικά».

...όλα όσα περιμένουν απ' αυτόν: «Έχουμε προγραμματίσει το πλάνο για τη χρονιά και για το Summer League (8-18/7, Λας Βέγκας). Η προτεραιότητά μας είναι τα παιχνίδια, να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε σε ατομικό επίπεδο. Και χθες (4/7) δούλευα σε ατομικά. Αυτό είναι όλο».

...τον Σκαλ Λαμπισιέρ (#28 του 2016): «Ο Σκαλ παίζει στο "4", εγώ στο "5", δεν είμαστε στην ίδια θέση. Στο Summer League θέλω να δείξω πράγματα στο παρκέ. Έσπασα το δάχτυλό μου τον προηγούμενο μήνα. Δούλευα και με το αριστερό χέρι. Νιώθω άνετα με το αριστερό μου χέρι. Το δάχτυλο που είχα σπάσει ήταν στο δεξί χέρι, σε μία κακή στιγμή στην προπόνηση. Θα δούμε την Παρασκευή (8/7) τις αδυναμίες μας. Δεν τις βλέπεις στις προπονήσεις, αλλά στα παιχνίδια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα