Σλούκας: «Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ο Ομπράντοβιτς»

Σλούκας: «Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ο Ομπράντοβιτς»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Φενέρμπαχτσε και τον κομβικό ρόλο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 

Σλούκας: «Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι ο Ομπράντοβιτς»

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα «haberturk» για τον τρόπο με τον οποίο κύλησε η σεζόν στη Φενέρμπαχτσε και για τον πολύτιμο ρόλο του Σέρβου προπονητή.

Ο Κώστας Σλούκας αρχικά ανέφερε πως, «Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι μία δύσκολη λίγκα, ίσως η πιο δύσκολη και ανταγωνιστική σε ολόκληρη την Ευρώπη. Και για αυτό τον λόγο είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την Φενέρμπαχτσε στην πρώτη μου χρονιά στην Τουρκία. Το πρωτάθλημα έχει ισχυρές ομάδες και η κάθε μία έχει την δυνατότητα να νικήσει την άλλη. Είναι μεγάλη εμπειρία για μένα να αποτελώ μέλος μιας δυνατής ομάδας όπως η Φενέρμπαχτσε. Το μυστικό της φετινής μας επιτυχίας βρίσκεται στον κόουτς Ομπράντοβιτς. Έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα του και ξέρει να φτιάχνει καλές ομάδες».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε το πόσο του αρέσει η ομάδα, αλλά και το πρόβλημα στους δρόμους... «Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ στην Φενέρμπαχτσε. Κάναμε μία εξαιρετική σεζόν και είμαι χαρούμενος που τελείωσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Τούρκοι με τους Έλληνες έχουν αρκετά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά. Μοιάζουν σαν λαοί. Αν μπορώ να πω πως υπάρχει ένα πρόβλημα στην Τουρκία, είναι το θέμα της κίνησης. Υπάρχει κυκλοφοριακό πρόβλημα σε πολλούς δρόμους της πόλης. Είχα συνηθίσει να κινούμαι περισσότερο γρήγορα με το αυτοκίνητο. Στην αρχή μου ήταν κάπως δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά απέκτησα φίλους εδώ που με βοήθησαν να προσαρμοστώ και να νιώσω καλά στην Κωνσταντινούπολη».

Best of internet