Η Λαμποράλ δίνει το χρίσμα στον Κατσικάρη!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ

Η Λαμποράλ δίνει το χρίσμα στον Κατσικάρη!

Η ευχάριστη έκπληξη της εφετινής Ευρωλίγκα «καλοβλέπει» τον ομοσπονδιακό τεχνικό και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι έτοιμη να εμπιστευτεί την τεχνική της ηγεσία στον 49χρονο Έλληνα! Γιατί αυξάνεται το budget και πώς επηρεάζει η εξέλιξη αυτή τον Γιάννη Μπουρούση.

Η Λαμποράλ δίνει το χρίσμα στον Κατσικάρη!

Η εκτίμηση που τρέφουν στην Ισπανία για τον Φώτη Κατσικάρη είναι δεδομένη. Ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει πολύ καλό όνομα στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου και μετά την εξαιρετική σεζόν με την Μούρθια (βγήκε στα play-offs για πρώτη φορά στην ιστορία της) αποτελεί τον εκλεκτό της Λαμποράλ Κούτσα για την διαδοχή του Βέλιμιρ Περάσοβιτς!

Εδώ και λίγες ημέρες, οι Βάσκοι βρίσκονται κι επίσημα σε αναζήτηση προπονητή, μετά την αποχώρηση και ο Νικαιώτης προπονητής που εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, ζει κι εργάζεται στην Ισπανία, φαίνεται πως είναι το πρώτο φαβορί για να καλύψει το κενό στον πάγκο της ομάδας από την Βασκονία! 

Πάντως, παρ' ότι τα ισπανικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τη συνεργασία των δύο πλευρών σχεδόν δεδομένη, οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα και όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες, που θα υπάρξουν απευθείας συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Best of internet