Μπαρτζώκας: «Αγαπώ τη Λοκομοτίβ, αλλά...»

Μπαρτζώκας: «Αγαπώ τη Λοκομοτίβ, αλλά...»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ουσιαστικά… αποχαιρέτησε τη Λοκομοτίβ μέσω συνέντευξης του, στην οποία τόνισε ότι θέλει να δουλέψει στη Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα με το σχολείο της κόρης του.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε σε Μέσο της Ρωσίας κι υπογράμμισε: «Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα να δουλέψω σε ομάδα της Euroleague. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως φέτος ήταν πως δεν υπήρχε σχολείο για την κόρη μου. Είναι έξι ετών και ήταν πολύ δύσκολο να είμαστε μακριά. Ωστόσο, ό, τι και αν συμβεί θέλω να πω ότι αγαπώ την Λοκομοτίβ και όσους δουλεύουν γι' αυτήν!»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συμπλήρωσε: «Είναι φυσιολογικό μετά από αυτή τη χρονιά να υπάρχουν φήμες για μέλη της ομάδας. Πριν ξεκινήσει η σεζόν, πολλοί παίκτες δεν ήταν γνωστοί, αλλά τώρα έδειξαν τι αξίζουν. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς. Όλοι οι παίκτες μας έχουν εξαιρετικές προτάσεις τώρα, γιατί το αξίζουν. Ξέρω πως ο Ντιλέινι και ο Ράντολφ έχουν πολύ καλές προτάσεις από το ΝΒΑ».

Ο άλλοτε head coach του Ολυμπιακού στάθηκε και στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ τόνίζοντας: «Στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ είχαμε την ευκαιρία μας να πιέσουμε τον αντίπαλο. Αν ο Μπρόκχοφ έβαζε το τρίποντο, αυτό θα μας έφερνε κοντά στο σκορ και όλα θα μπορούσαν να συμβούν. Ναι, η ΤΣΣΚΑ έχει μία παράδοση να… χαρίζει παιχνίδια στα Final 4,αλλά δεν παύει να είναι σπουδαία ομάδα»