Ενθουσιασμένοι με το νέο τρόπαιο Μήτρογλου και Σάμαρης! (pics)

Ενθουσιασμένοι με το νέο τρόπαιο Μήτρογλου και Σάμαρης! (pics)

Gazzetta team
Ενθουσιασμένοι με το νέο τρόπαιο Μήτρογλου και Σάμαρης! (pics)

bet365

Η Μπενφίκα κατέκτησε και το League Cup Πορτογαλίας, με τους Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρης να δηλώνουν ενθουσιασμένοι για κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου με τη φανέλα των «Αετών».

Με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκει δίχτυα δύο φορές φτάνοντας τα 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τον Ανδρέα Σάμαρη να αγωνίζεται επίσης ως βασικός για 90 λεπτά, η Μπενφίκα διέλυσε με 6-2 τη Μαρίτιμο στον τελικό του League Cup Πορτογαλίας, προσθέτοντας ακόμα έναν τίτλο στην τροπαιοθήκη της μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αυτή ήταν η 7η φορά (ρεκόρ Πορτογαλίας) που οι «Αετοί» κατακτούν το συγκεκριμένο τρόπαιο στην ιστορία τους και 3η διαδοχική, με τους δύο Έλληνες διεθνείς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι μέσα από πανηγυρικές αναρτήσεις τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Twitter.

«Eυχαριστούμε όλους όσους μας υποστήριξαν τόσο στον τελικό, όσο και καθ' όλη της διάρκεια της χρονιάς. Συγχαρητήρια σε όλους», ήταν το μήνυμα του «Μητρογκόλ» που συνοδεύτηκε και από ένα κολάζ με εικόνες από τους πανηγυρισμούς τόσο της ομάδας, όσο και του κόσμο στην πόλη της Λισαβόνας.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Μπάγερν Μονάχου - Ντόρτμουντ.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Σάμαρης ανέφερε στην ανάρτηση του:

«Ακόμα ένα. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας. Ακόμα μία όμορφη στιγμή για ολόκληρη την ομάδα. Το έβδομο είναι δικό μας», συνοδεύοντας το σχόλιο του με μία φωτογραφία του με το τρόπαιο.

 

Τελευταία Νέα