Ανακοινώνεται από την Μπενφίκα μέσα στη μέρα ο Μήτρογλου!

Ανακοινώνεται από την Μπενφίκα μέσα στη μέρα ο Μήτρογλου!

Ανακοινώνεται από την Μπενφίκα μέσα στη μέρα ο Μήτρογλου!

bet365

H Μπενφίκα αναμένεται να ανακοινώσει την αγορά του Κώστα Μήτρογλου μέχρι το 2020 μέσα στις επόμενες ώρες. Όλες οι πληροφορίες του deal.

Το... σίριαλ με το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου φτάνει στο τέλος του. H Μπενφίκα μέσα στη μέρα θα ανακοινώσει την αγορά του παίκτη από την Φούλαμ.

Ο «Μητρογκόλ» σε 44 ματς σκόραρε 23 φορές, ενώ μοίρασε άλλα 6 γκολ, αφήνοντας τις καλύτερες ων εντυπώσεων με την φετινή του παρουσία στη διοίκηση της ομάδας

Οι προθέσεις των «αετών της Λισαβόνας» για να τον κάνουν δικό τους είχαν γίνει γνωστές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ωστόσο, στην πορεία διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τον 28χρονο επιθετικό να απασχολεί τις Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Βαλένθια, Άρσεναλ. Το όνομά του «έπαιξε» σε διαφορα ρεπορτάζ γεγονός που δημιούργησε ανησυχία για το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Για τον τελικό του Λιγκ Καπ με τη Μαρίτιμο προετοιμάζονται στην Μπενφίκα. Στο 1.30 προσφέρει η Interwetten την κατάκτηση των «αετών».

Ωστόσο, τα πάντα τελειώνουν μέσα στη μέρα. Σε λίγο θα υπάρξει ραντεβού μεταξύ της διοίκησης και της μάνατζερ του παίκτη, Παναγιώτη Γαλαριώτη, ο οποίος ήταν και στη φιέστα της Μπενφίκα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Φούλαμ θα βάλει στα ταμεία της 7.000.000 ευρώ, ενώ με το 1.000.000 περίπου που δόθηκε για το δανεισμό του, το συνολικό ποσό επένδυσης της Μπενφίκα φτάνει τα 8.000.000 ευρώ. Όσο για τη διάρκεια, οι δυο πλευρές αναμένεται να υπογράψουν μέχρι το 2020, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με 1.800.000 τον χρόνο, ποσό που μπορεί να φτάσει τα 2.200.000 με την επίτευξη των στόχων.

 

Τελευταία Νέα