Slam για Ιτούδη: Επόμενο βήμα το NBA; (pic)

Slam για Ιτούδη: Επόμενο βήμα το NBA; (pic)

Slam για Ιτούδη: Επόμενο βήμα το NBA; (pic)

bet365

Ο Δημήτρης Ιτούδης οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης και τ’ όνομα του ακούγεται πλέον έντονα στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Όσο περνούν τα χρόνια, όλο και περισσότερο το ΝΒΑ έχει τα… μάτια του στην Ευρώπη. Κι αυτό δεν αφορά μόνο τους παίκτες, αλλά και τους προπονητές! Έτσι, λοιπόν, η ιστοσελίδα slamonline.com φιλοξενεί άρθρο για τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος οδήγησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κορυφή της Ευρώπης!

Το κείμενο ξεκινά… αποθεώνοντας τον coach Ιτούδη, αναφέροντας πως είναι είναι από τους πιο επιτυχημένους και πως ηγείται της νέας γενιάς ενός σπουδαίου συλλόγου με… τρομακτική ιστορία. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγο για τις αποτυχίες της ΤΣΣΚΑ την τελευταία -περίπου- 10ετία, όταν η ομάδα δεν κατάφερνε να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου, παρά το γεγονός ότι στο ρόστερ της υπήρξαν σπουδαίοι παίκτες.

Εκείνος, λοιπόν, που επανέφερε την ΤΣΣΚΑ στην κορυφή είναι ο Δημήτρης Ιτούδης, για τον οποίο στη συνέχεια το άρθρο αναφέρει τα βιογραφικά του στοιχεία. Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στις επαφές του Έλληνα προπονητή με θρύλους του μπάσκετ, όπως ο Άρβιντας Σαμπόνιτς, ο Ντράζεν Πέτροβιτς κι ο Τόνι Κούκοτς, ενώ ακολουθεί το κεφάλαιο Παναθηναϊκός κι η συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το άρθρο κλείνει με αναφορά στο ενδεχόμενο να εργαστεί ο Ιτούδης στο NBA. Με δεδομένο ότι η συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι, η ιστοσελίδα αναφέρει πως αρκετές ομάδες είναι έτοιμες να τον πολιορκήσουν! Εξάλλου, ήδη ο Ιτούδης έχει βρεθεί σε ομάδες όπως οι Πίστονς, οι 76ers κι οι Μάτζικ για τα Summer League του ΝΒΑ. Βέβαια, ο Βατούτιν, έχει διάθεση να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος για την ώρα δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις. Το δεδομένο πάντως είναι πως τ’ όνομα του ακούγεται στις ΗΠΑ κι αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια διάκριση!

 

NBA Τελευταία Νέα