Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ EUROLEAGUE

Και όμως η Λοκομοτίβ έχει μεγάλη πίεση (pic)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του έχουν αρκετή πίεση στο Final 4 αφού ο ισχυρός άντρας της ομάδας αποβλέπει σε πολιτικοοικονομικά ωφέλη.

Και όμως η Λοκομοτίβ έχει μεγάλη πίεση (pic)

Η Λοκομοτίβ κατάφερε μόλις στην δεύτερη παρουσία της στην Euroleauge να φτάσει στο Final 4. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα το έκανε με τρόπο επιβλητικό και δικαιότατο αν κρίνει κανείς από την αγωνιστική συνέπεια που έδειξε σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως η «Λόκο» έχει εκπληρώσει με την παρουσία της και μόνο, το όνειρο της ιστορίας της.

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως αν δεν τα καταφέρει στο Βερολίνο θα γυρίσει στο Κρασντοντάρ και θα την υποδεχτούν έτσι κι αλλιώς σαν Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μέγα λάθος.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας μαζί με τους ανθρώπους που την διοικούν βλέπουν μέσα από την Λοκομοτίβ, τρόπο να επωφεληθούν και σε άλλα πράγματα όπως η πολιτική και η οικονομία της χώρας. Έτσι κι αλλιώς αρκετά χρήματα των ομάδων βγαίνουν από τα ταμεία του κράτους.

Ο Αντρέι Βεντίσεφ θέλει να αγωνιστεί η ομάδα και του χρόνου στην Euroleague ώστε να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του στο πολιτικοοικονομικό παρασκήνιο της Ρωσίας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι παίκτες του Μπαρτζώκα να σηκώσουν την Κυριακή το βράδυ το τρόπαιο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκπληκτικής χρονιάς, υπήρξαν στιγμές έντασης και πίεσης από πλευράς της διοίκησης της ομάδας. Ειδικά μετά την ήττα στο Κρασνοντάρ από την Μπαρτσελόνα όπου απώλεσε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs η διοίκηση της Λοκομοτίβ άσκησε δριμεία κριτική βγάζοντας μία υπερβολική απογοήτευση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καθησύχασε τους ανθρώπους της ομάδας και εν συνεχεία έγινε το break στη Βαρκελώνη επιστρέφοντας τα χαμόγελα.

Στις συζητήσεις πάντως που έχουν γίνει έκτοτε οι διοικούντες της ομάδας επιμένουν πως στόχος είναι η κατάκτηση της Euroleague και οτιδήποτε λιγότερο ενδεχομένως να προκαλέσει κουβάρι εξελίξεων όταν ολοκληρωθεί και το ρωσικό πρωτάθλημα.