Στο «όνειρο» με… οδηγό τον Σηφάκη

Στο «όνειρο» με… οδηγό τον Σηφάκη

bet365

Να κάνει την μεγάλη έκπληξη με την έξοδο στην Ευρώπη, θέλει η Κόρτραϊκ, με τον Μιχάλη Σηφάκη να είναι εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών.

Τον παλιό, καλό του εαυτό, φαίνεται πως έχει βρει ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος έχει πάρει από το χέρι την ομάδα του, την Κόρτραϊκ και την οδηγεί στο... μεγάλο θαύμα και την έξοδο στην Ευρώπη! Ο Έλληνας τερματοφύλακας, άργησε πολύ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν πήρε συμμετοχές. Όταν, όμως, ήρθε η ώρα του, φρόντισε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το αντίθετο, μάλιστα, την έπιασε από τα μαλλιά και “ανάγκασε” τον προπονητή του να του δώσει την φανέλα βασικού σπίτι του!

Ο Έλληνας γκολκίπερ υπερασπίστηκε την εστία της Κόρτραϊκ σε όλη την διάρκεια των πλέι οφ και κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του αήττητη (4 νίκες, 2 ισοπαλίες), με αποτέλεσμα να κατακτήσει την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Ενός ομίλου με δυνατές ομάδες, όπως την Σταντάρ Λιέγης, που τερμάτισαν από πάνω από την Κόρτραϊκ στην κανονική διάρκεια! Επόμενος αντίπαλος, η πρώτη του δεύτερου ομίλου - με επίσης έντονο Ελληνικό... χρώμα - Σαρλερουά των Σωτήρη Νίνη και Στέργου Μαρίνου.

Από τα έξι παιχνίδι που έπαιξε, μάλιστα, ο Σηφάκης, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στις μισές αναμετρήσεις, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Αποτέλεσμα, να στείλει στον πάγκο τον βασικό στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, Κιτ. Μέρα με την μέρα, λοιπόν, ο 31χρονος τερματοφύλακας ανεβάζει τις μετοχές του στο πρωτάθλημα Βελγίου, ενώ δείχνει όλο και πιο εφικτός ο μεγάλος, προσωπικός του στόχος, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή του στην Εθνική. Όσο για την παρουσία του στην Κόρτραϊκ, οι εμφανίσεις του αναμένεται να φέρουν στο τραπέζι και την πρόωρη ανανέωση, αν και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Βέλγους!

 

Τελευταία Νέα