«5άρα» με σκόρερ Γκαλίτσιο για τη Λόκερεν! (vid)

Gazzetta team
«5άρα» με σκόρερ Γκαλίτσιο για τη Λόκερεν! (vid)

bet365

Mε τον Γιώργο Γκαλίτσιο να σκοράρει μετά από περισσότερα από 3 χρόνια, η Λόκερεν επικράτησε άνετα με 5-1 της Μέχελεν για την 6η αγωνιστική των πλέι-οφς του Βελγίου.

Μετά από σχεδόν 3,5 χρόνια «ξηρασίας» ο Γιώργος Γκαλίτσιος χρίστηκε ξανά σκόρερ, στην αναμέτρηση της Λόκερεν με την Μέχελεν για τα βελγικά πλέι-οφς.

Η ομάδα του Έλληνα μπακ έφτασε σε άνετη επικράτηση με τελικό σκορ 5-1, με τoν Γκαλίτσιο να διαμορφώνει το 2-0 στο 39' για την ομάδα του, με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια και τελείωμα με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Με 3-0 επικράτησε η Σαρλερουά του Σωτήρη Νίνη της Σιντ Τρούιντεν, με τον Έλληνα μέσο να πιστώνεται μάλιστα και μία ασίστ.

Έτσι η ομάδα του 26χρονου μέσου κατέλαβε την πρώτη θέση στο Β' όμιλο των πλέι-οφς του βελγικού πρωταθλήματος με φόντο μία θέση στο Europa League, αφήνοντας στην 2η θέση τη Λόκερεν του Γκαλίτσιου.

Πλέον η Σαρλερουά θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Κόρταϊκ του Μιχάλη Σηφάκη σε διπλές αναμετρήσεις, με τον τελικό νικητή να εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

 

Τελευταία Νέα