«Περίπατος» για τη Ρεάλ, μεγάλη νίκη με ανατροπή ο Κατσικάρης!

«Περίπατος» για τη Ρεάλ, μεγάλη νίκη με ανατροπή ο Κατσικάρης!

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Ομπραντόιρο και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πανηγύρισε για 25η φορά στη φετινή ACB (111-81).

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα στο ματς με την Ομπραντόιρο, η οποία παρατάχθηκε δίχως τον Κώστα Βασιλειάδη που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ. Οι ηττημένοι δεν κατάφεραν να περιορίσουν τον επιθετικό... οίστρο της Ρεάλ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι «Μαδριλένοι» να μετατρέψουν από πολύ νωρίς σε τυπική διαδικασία το ματς.

Ενδεικτικό της εξαιρετικής ημέρας στην οποία βρέθηκαν οι παίκτες της Ρεάλ είναι πως συνολικά 7 πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων!

Από εκεί και πέρα, τεράστια νίκη πανηγύρισε η Μούρθια, που κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τη Βαλένθια. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη βρέθηκε στο -9 με το φινάλε του πρώτου μέρους (36-45), ωστόσο στο δεύτερη ημίχρονο κυριάρχησε και στις δύο μεριές του παρκέ, με αποτέλεσμα να φτάσει τις 14 νίκες και να διατηρήσει... ζωντανές τις ελπίδες της για είσοδο στα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής: Ανδόρα - Χοβεντούτ 96-65, Ρεάλ Μαδρίτης - Ομπραντόιρο 111-81, Μούρθια - Βαλένθια 80-62, Σαραγόσα - Μανρέσα 82-65, Τενερίφη - Σεβίλλη, Λαμποράλ Κούτσα - Λαγκούν Άρο, Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα, Εστουδιάντες - Φουενλαμπράδα, Ουνικάχα - Γκραν Κανάρια

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα