Τζάνινγκ: «Ο Μπαρτζώκας είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα»

Τζάνινγκ: «Ο Μπαρτζώκας είναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα»

bet365

Ο Ματ Τζάνινγκ με δηλώσεις του αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τη δουλειά που κάνει.

Χωρίς αμφιβολία η σεζόν της Λοκομοτίβ Κουμπάν φέρει σε τεράστιο βαθμό την υπογραφή του Έλληνα τεχνικού. Μετά τις αποθεωτικές δηλώσεις στο πρόσφατο παρελθόν των Ντιλέινι και Ράντολφ, ήρθε η σειρά του Ματ Τζάνινγκ.

Ο Αμερικανός γκαρντ πήγε στο Κρασντοντάρ πριν δύο περίπου μήνες, ωστόσο είναι και αυτός ενθουσιασμένος με τα όλα όσα συμβαίνουν στην «Λόκο».

Με δηλώσεις του στην ισραηλινή ιστοσελίδα ο Τζάνινγκ ανέφερε, «Πιστεύω πως ο Μπαρτζώκας είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί ποτέ. Δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις ελεύθερος. Φροντίζει, ώστε όλοι μας να αισθανόμαστε χαρούμενοι, αλλά με σωστή ένταση».

Στη συνέχεια ο Τζάνιγνκ ρωτήθηκε αν τους έχει ενημερώσει πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας και όλα όσα ακούγονται... «Ακούσαμε και διαβάσαμε όσο γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν θεωρώ πως ισχύει κάτι. Ίσως τον προσέγγισαν κάποιες ομάδες, αλλά δεν νομίζω πως έχει υπογράψει κάπου. Θα έχει πολλές επιλογές μετά τη φετινή χρονιά που μας οδήγησε σε τόσο σπουδαία επιτυχία. Υποθέτω πως θα είναι ο πιο περιζήτητος κόουτς στην Ευρώπη»

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα