ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Σλούκας: «Παιδικό όνειρο ν' αγωνιστώ για τον Ομπράντοβιτς» (vids)

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πόσο πολύ απολαμβάνει την παρουσία του στη Φενέρμπαχτσε και τη συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον οποίο ήθελε να δουλέψει απ' τα μαθητικά χρόνια του.

Σλούκας: «Παιδικό όνειρο ν' αγωνιστώ για τον Ομπράντοβιτς» (vids)

Αφού πρώτα εξήγησε πως το ποδόσφαιρο αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη αγάπη του, αλλά δεν ήταν δυνατό ν' ασχοληθεί με αυτό, αφού «δε μπορούσα να φοράω μεγάλα παπούτσια», αναφέρθηκε στη μετά... Ολυμπιακό εποχή και στη μετακίνηση στη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μία απόφαση που «δεν ήταν δύσκολη, μπορείς να πεις πως το σκεφτόμουν πάρα πολύ, αλλά ήμουν 100% σίγουρος γι' αυτή».

Αλλά γιατί στην ομάδα του «Ζοτς»; «Πρώτα απ' όλα, είναι με αριθμούς ο πιο πετυχημένος προπονητής στη Euroleague. Επίσης, ξέρω πως είναι σπουδαίος άνθρωπος, καλός προπονητής, όχι μόνο λόγω όλων αυτών των τίτλων, ακούω και πολλά γι' αυτόν. Μου αρέσει ο τρόπος που καταλαβαίνει και παίζει το μπάσκετ. Μπορείς να πεις πως από παλιά ήθελα ν' αγωνιστώ γι' αυτόν, περίπου το 2007 ή το 2008, παρακολουθούσα αναμετρήσεις της Euroleague, δεν ήμουν στον Ολυμπιακό, ήμουν παιδί στο σχολείο. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

One Devotion - The Euroleague Basketball Magazine - Playoffs Show-2