Μπουρούσης: «Δε θα είναι τόσο κακός ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ματς»

Μπουρούσης: «Δε θα είναι τόσο κακός ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ματς»
Ο Γιάννης Μπουρούσης έμεινε ικανοποιημένος από το 1-0, αλλά ξέρει πως ο παναθηναϊκός στο Game 2 δε θα είναι τόσο κακός.

Ο Γιάννης Μπουρούσης μιλώντας στην κάμερα της NOVA μετά το 1-0 της Λαμποράλ επί του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά, «Σίγουρα ήταν μία μεγάλη νίκη για μας, αλλά απλά κάναμε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και δε θα υπάρξει δεύτερο ματς που θα είναι τόσο κακός. Εμείς οφείλουμε να συγκεντρωθούμε, να βγάλουμε ενέργεια αν θέλουμε να νικήσουμε και το επόμενο ματς. Βάλαμε κάποια δύσκολα σουτ, βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ, όμως όπως είπα και πριν δε θα είναι τόσο κακοί κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού όπως ήταν σήμερα».

Στη συνέχεια ο Έλληνας σέντερ μίλησε για τη δύναμη της έδρας τους, «κάθε ομάδα στο γήπεδο της αποκτά μεγαλύτερη ενέργεια, παίζει με περισσότερη διάθεση, στην έδρα μας παίζουμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό πολύ καλά και για αυτό έχουμε μόλις μία ήττα στην Ευρωλίγκα».

Ολοκληρώνοντας δε θέλησε να μιλήσει για το βραβείο του MVP που παρέλαβε πριν το τζάμπολ, αλλά για το σύνολο της ομάδας, «δεν είναι τίποτα το συγκεκριμένο βραβείο, σημασία έχει η ομάδα. Θα είναι όνειρο για όλους τους παίκτες να βρεθούμε σε Final 4, εκτός από μένα που έχω πάει. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει, γιατί παίζουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό και ξέρουμε τι ομάδα είναι. Δεν το λέω απλά για να το πω, αλλά το πιστεύω».