Giannis: «Θέλω προπονήσεις με τον ΛεΜπρον» - ΛεΜπρον: «Έλα!»

Γιάννης Ράμμας
Giannis: «Θέλω προπονήσεις με τον ΛεΜπρον» - ΛεΜπρον: «Έλα!»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε την ευχή του να δουλέψει με τον ΛεΜπρον Τζέιμς το καλοκαίρι κι ο «King James» δήλωσε πρόθυμος να την εκπληρώσει!

Δέκα φορές (3+3+4) αντιμέτωποι στο παρκέ δεν είναι αρκετές στον 21χρονο πόιντ φόργουορντ, ο οποίος θέλει να δουλέψει με τον καλύτερο για να γίνει ακόμη καλύτερος και το δηλώνει.

«Αν είχα τη δυνατότητα, την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του, φυσικά θα το έκανα. Επιβάλλεται να δουλέψεις μαζί του. Είναι ένας απ' τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Σ' ένα καλοκαίρι προπονήσεις με τον ΛεΜπρον μπορείς να μάθεις πολλά. Θα σε βοηθούσε να προοδεύσεις. Αν είχα τη δυνατότητα, φυσικά θ' άρπαζα την ευκαιρία να προσπαθήσω να δουλέψω μαζί του. Δεν εξαρτάται από εμένα. Εξαρτάται απ' τον ΛεΜπρον. Νομίζω πως ο ΛεΜπρον έχει 150 φορές περισσότερα πράγματα απ' ό,τι εγώ να κάνει το καλοκαίρι. Αν έχει το χρόνο, οπωσδήποτε θα 'χω το χρόνο» είπε (cleveland.com) μετά απ' την ήττα των Μπακς απ' τους Καβαλίερς (80-109) στο Μιλγουόκι ο Giannis.

Η ιστοσελίδα cleveland.com μετέφερε την ευχή του στον «King James» κι αυτός πλέον... τον περιμένει: «Φυσικά και μπορούμε να βρεθούμε. Όλοι ξέρετε πως είμαι ανοιχτός για όλους σε τέτοια θέματα».

 

NBA Τελευταία Νέα