Μπουρούσης: «Αισθάνομαι σα να παίζω χρόνια στη Λαμποράλ»

Μπουρούσης: «Αισθάνομαι σα να παίζω χρόνια στη Λαμποράλ»

Μπουρούσης: «Αισθάνομαι σα να παίζω χρόνια στη Λαμποράλ»
Ο πολυτιμότερος παίκτης της Ευρωλίγκας για το μήνα Μάρτιο, Γιάννης Μπουρούσης μίλησε για τη φετινή πορεία της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Έλληνας σέντερ αναδείχθηκε MVP για το μήνα Μάρτιο στην Ευρωλίγκα και η διοργανώτρια Αρχή φιλοξένησε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Μπουρούσης:

Για την παρουσία της Λαμποράλ στη συνέχεια της διοργάνωσης: «Θεωρώ ότι πλέον έχουμε καλύτερες πιθανότητες σε ό,τι αφορά την πρόκρισή μας στο Final 4 ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα. Αν δεν παίξουμε δυνατά όπως έχουμε κάνει μέχρι στιγμής, δεν θα έχουμε καμία τύχη! Για παράδειγμα, ο Ολυμπιακός νίκησε πέρσι την Μπαρτσελόνα μολονότι είχε μειονέκτημα έδρας. Επίσης κι άλλες ομάδες αποκλείστηκαν έχοντας το πλεονέκτημα τα προηγούμενα χρόνια. Θα πρέπει, λοιπόν, να παίξουμε δυνατά στην έδρα μας αν θέλουμε να συμμετάσχουμε στο Final 4. Με μια ήττα, όλα γκρεμίζονται»!

Για τη συμβολή του Βέλιμιρ Περάσοβιτς στην πορεία της Λαμποράλ Κούτσα: «Ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής οφείλεται στον προπονητή μας. Αν κάνεις σωστά ό,τι σου ζητάει, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Είμαι χαρούμενος που παίζω για αυτόν τον προπονητή, αυτή την ομάδα και αυτούς τους φιλάθλους! Ο κόουτς Περάσοβιτς και το προπονητικό τιμ της Λαμποράλ Κούτσα κάνουν εξαιρετική δουλειά. Χωρίς αυτούς δεν θα παίζαμε σε αυτό το επίπεδο».

Για τη δική του παρουσία: «Δε με πειράζει που έρχομαι από τον πάγκο. Ξέρω ότι ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω πως αισθάνομαι σα να παίζω χρόνια στην ομάδα και όχι έξι μήνες. Το βραβείο αυτό το χρωστάω σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Αν δεν ήταν αυτοί, δε το έπαιρνα».

Για το τρίποντο του Μπέρτανς που έκρινε το ματς με τη Ρεάλ: «Ήμασταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο για 10 πόντους. Ξεκινήσαμε δυνατά στο τρίτο δεκάλεπτο και ανατρέψαμε την κατάσταση σε ένα... τρελό παιχνίδι για τους φιλάθλους. Στο τέλος κερδίσαμε με το τρίποντο του Νταβίς! Στο τάιμ άουτ που προηγήθηκε, ο προπονητής μας είπε ότι το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να σουτάρουμε για τρεις. Όλα πήγαν καλά και κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που κατέκτησε πέρσι την Ευρωλίγκα. Οποιαδήποτε νίκες απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους μόνο καλό μπορεί να σου κάνει! Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε μεγάλη ομάδα, όμως είμαστε ένα νεανικό σύνολο που δουλεύει σκληρά και θέλει να πάει στο Final 4. Ήταν μια νίκη που μας έκανε χαρούμενους».