O τρομερός Χιλντ απέκλεισε το Oregon του Ντόρσεϊ (vids)

Gazzetta team
O τρομερός Χιλντ απέκλεισε το Oregon του Ντόρσεϊ (vids)

bet365

Τέλος στο «όνειρο» του Oregon για συμμετοχή στο Final-Four του NCAA έβαλε το Oklahoma του τρομερού Χιλντ, που με 38 πόντους οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 80-68, αφήνοντας εκτός συνέχειας το κολέγιο του Ντόρσεϊ. 11 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 ασίστ από το διεθνή γκαρντ.

Ένα βήμα πριν από το Final-Four του ΝCAA σταμάτησε η φετινή πορεία του Oregon του Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς η ομάδα του ομογενούς γκαρντ γνώρισε την ήττα με 80-68 από το Oklahoma και έμεινε εκτός συνέχειας.

Με τον Μπάντι Χιλντ να ξεχωρίζει, σημειώνοντας 37 πόντους (8/13 τριπ.), το Oklahoma πήρε από νωρίς διψήφια διαφορά, την οποία και διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, σφραγίζοντας με το τελικό 80-68 το εισιτήριο για το Final-Four της διοργάνωσης.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είχε 11 πόντους (2/3 διπ., 1/7 τριπ., 4/6 βολ.), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη στο παιχνίδι, με τον Έλτζιν Κοοκ να προσθέτει άλλους 24 πόντους για τους ηττημένους.

Για τους νικητές, πέρα από τον εκπληκτικό Χιλντ, άλλους 13 πόντους πρόσθεσε ο Τζόρνταν Γούνταρντ.

Hμίχρονα: 48-30, 80-68

Λίγο αργότερα, το Villanova επικράτησε του Kansas με 64-59, εξασφαλίζοντας το δεύτερο εισιτήριο για το Final-Four του Χιούστον.

Η αναμέτρηση ήταν εξαιρετικά αμφίρροπη, με το Villanova να κλείνει το πρώτο μέρος στο +7 (32-25) και το παιχνίδι να μετατρέπεται σε... θρίλερ στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Τζος Χαρτ, Κρις Τζένκινς και Ράιαν Ακριντιάκονο είχαν από 13 πόντους για τους νικητές, ενώ για τους ηττημένους ο Ντεβόντε Γκρέιαμ σημείωσε 17 και οι Μέισον και Σέλντεν από 16.


 

NCAA Τελευταία Νέα