Μανιάτης: «Θα βρισκόμουν στο αεροδρόμιο την ημέρα της επίθεσης»

Μανιάτης: «Θα βρισκόμουν στο αεροδρόμιο την ημέρα της επίθεσης»

Gazzetta team
Μανιάτης: «Θα βρισκόμουν στο αεροδρόμιο την ημέρα της επίθεσης»

bet365

Στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης αποκάλυψε πως θα βρισκόταν ο Γιάννης Μανιάτης, αν οι φίλοι του δεν είχαν αλλάξει τελικά την ημερομηνία αναχώρησης τους από το Βέλγιο.

Ο Γιάννης Μανιάτης αγωνίζεται ως δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης και μιλώντας στη «Real News» αποκάλυψε πως αρχικά ήταν προγραμματισμένο να βρεθεί και ο ίδιος στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών την ημέρα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Φίλοι του διεθνούς μέσου είχαν βρεθεί στο Βέλγιο, προκειμένου να τον παρακολουθήσουν στον τελικό του Κυπέλλου Βελγίου και αρχικά η αναχώρηση τους για την Ελλάδα ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (22/3), όταν και συνέβη η τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ωστόσο για καλή τους τύχη αποφάσισαν να επιστρέψουν μία ημέρα νωρίτερα, με τον Μανιάτη να τους συνοδεύει μέχρι το αεροδρόμιο.

«Επρόκειτο να φύγουν την Τρίτη, ημέρα των βομβιστικών επιθέσεων. Την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και το πρωί της Δευτέρας βρεθήκαμε όλοι μαζί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών απ΄ όπου έφυγαν. Την άλλη ημέρα συνειδητοποίησα ότι την ώρα των επιθέσεων θα ήμασταν στο αεροδρόμιο. Ήταν πραγματικά σοκαριστική ακόμα και η σκέψη ότι μπορεί να ήμασταν εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Τελευταία Νέα