Δραματικό φινάλε και πρόκριση στους «8» για το Notre Dame του Όγκαστ (vids)

Gazzetta team
Δραματικό φινάλε και πρόκριση στους «8» για το Notre Dame του Όγκαστ (vids)

bet365

Την πρόκριση στους «8» της τελικής φάσης του NCAA πανηγύρισε το Notre Dame του Ζακ Όγκαστ, επικρατώντας με δραματικό τρόπο του Wisconsin με 61-56. Double-double (13 π.-12 ριμπ.) από τον 22χρονο φόργουορτν/σέντερ.

Σε μια αναμέτρηση με δραματικό τέλος, το Notre Dame κατάφερε να πετύχει στα τελευταία δευτερόλεπτα την μεγάλη ανατροπή, επικρατώντας με 61-56 του Wisconsin, εξασφαλίζοντας μία θέση στην Elite 8 της τελικής φάσης του ΝCAA.

Η ομάδα του Ζακ Όγκαστ βρέθηκε πίσω με 56-53 στα 26” πριν από τη λήξη, ωστόσο με τον Ντεμέτριους Τζάκσον να πετυχαίνει 4 πόντους σε 5 δευτερόλεπτα, κατάφερε να προηγηθεί με 56-57, ενώ στη συνέχεια διατηρώντας την ψυχραιμία της από τη γραμμή των βολών (2/2 από τον Μπίτσεμ, 2/2 από Τζάκσον) «σφράγισε» τη νίκη με το τελικό 56-61.

Ο 22χρονος φόργουορντ/σέντερ ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι εξαιρετικός πετυχαίνοντας άλλο ένα double-double με 13 πόντους (4/9 διπ., 5/6 βολ.), και 12 ριμπάουντ, με τον Μπίτσεμ να είναι ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 19 πόντους, ενώ ο Τζάκσον σημείωσε άλλους 16 (6 από τους 8 τελευταίους για το Notre Dame).

Από πλευράς ηττημένων, ο Ίθαν Χαπ σημείωσε 14 πόντους, ενώ είχε και 12 ριμπάουντ.

Τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα της αναμέτρησης:

Εντυπωσιακό alley-oop κάρφωμα του Όγκαστ:

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, το Virginia επικράτησε εύκολα του Iowa State (84-71), το North Carolina (σ.σ. προσεχής αντίπαλος του Notre Dame) έριξε στο καναβάτσο το Indiana, ενώ το Syracuse απέκλεισε το Gonzaga έπειτα από ματς... θρίλερ (63-60), όπως θα δείτε στη συνέχεια:

 

NCAA Τελευταία Νέα