Ρόμπερτσον: «Έχει πολλές ικανότητες ο Αντετοκούνμπο»

Ρόμπερτσον: «Έχει πολλές ικανότητες ο Αντετοκούνμπο»

Ρόμπερτσον: «Έχει πολλές ικανότητες ο Αντετοκούνμπο»

bet365

Ο «θρυλικός» Όσκαρ Ρόμπερτσον αναφέρθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και στις διαφορές του με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

Η κάμερα του «Pick & Roll» βρήκε τον άλλοτε θρύλο του ΝΒΑ και των Μιλγουόκι Μπακς ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Big O» μίλησε αρχικά για τον Έλληνα φόργουορντ των Μπακς, «είναι ένας ικανός αθλητής. Έχει μεγάλη ικανότητα. Πρέπει να βελτιώσει το μακρινό του σουτ και να αφήσει το παιχνίδι να έρθει σε αυτόν».

Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον αναφερόμενος στα triple double που έκανε στο παρελθόν τόνισε, «Κανείς δεν τα μετρούσε. Νόμιζα πως έπαιζα, όπως οι υπόλοιποι παίκτες. Τα στατιστικά είναι περισσότερο για τους φιλάθλους». ενώ στη συνέχεια επεσήμανε τις διαφορές που έχει με τον Λεμπρόν Τζέιμς, «Έχω διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον Λεμπρόν, Ο Κόμπι αποσύρεται, ενώ ο Λεμπρόν είναι ακόμα στις επάλξεις. Αν ήμουν γκαρντ δεν θα με απασχολούσε με ποιον εκ των δύο θα έπαιζα. Θα έπαιζα με οποιονδήποτε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα