Αντετοκούνμπο: «Προσπαθώ απλά να πάρω τις σωστές αποφάσεις» (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Αντετοκούνμπο: «Προσπαθώ απλά να πάρω τις σωστές αποφάσεις» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον ο μοναδικός παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς που έχει πετύχει τέσσερα triple double σε μία σεζόν, κάτι που δεν γνώριζε, όπως παραδέχτηκε στις δηλώσεις του...

«Δεν ήξερα για το ρεκόρ που έκανα. Οι συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου με κάνουν να νιώθω κάθε μέρα όλο και πιο άνετα στο παρκέ. Η αυτοπεποίθησή μου είναι μεγάλη πια. Προσπαθώ απλά να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Ένιωσα πολύ καλά στο παρκέ», ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος, ενώ στη συνέχεια σχολίασε την παρουσία του αδελφού του, Θανάση, στο γήπεδο:

«Ήξερα πως είναι ο αδελφός μου ο Θανάσης στις εξέδρες. Όποτε παίζω στην Νέα Υόρκη έρχεται να με δει. Έτσι, όταν με βλέπει ο Θανάσης, εγώ πρέπει να του δώσω κάτι! Ήθελα να του δείξω πόσο σκληρά χρειάζεται να παίξεις για να τα καταφέρεις σε αυτή τη λίγκα. Νιώθω τέλεια τελευταία. Οι παίκτες συμπαίκτες μου και οι προπονητές μου με έχουν βοηθήσει πολύ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΟ TRIPLE DOUBLE ΤΟΥ GIANNIS

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα