Ούνικς Καζάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 89-100 (pics)

Gazzetta team
Ούνικς Καζάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 89-100 (pics)

bet365

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, που «άλωσε» με... 100άρα την έδρα της Ούνικς Καζάν για τη VTB League (89-100).

Από νίκη σε νίκη η «Αρκούδα». Πριν από λίγες ημέρες «άλωσε» τη Μαδρίτη για τη Euroleague και τώρα ήταν η σειρά της Ούνικς Καζάν για τη VTB League. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα έχοντας για κορυφαίο τον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος μέτρησε 23 πόντους μ' εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (6/7 τρίποντα!).

Από την άλλη, οι ηττημένοι είχαν για πρώτο σκόρερ τον Κιθ Λάνγκφορντ (24π.), ωστόσο γνώρισαν νέα ήττα και δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Ζιέλονα Γκόρα στο Eurocup! Όσο για τον Κώστα Καϊμακόγλου; Μέτρησε 9 πόντους χωρίς να χάσει σουτ (3/3 δίποντα, 1/1 τρίποντο), κατέβασε 5 ριμπάουντ, ωστόσο αποχώρησε ηττημένος από το παρκέ.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέβηκε στο 23-2 και συνεχίζει ως μόνη πρώτη στη βαθμολογία, ενώ η Ούνικς Καζάν συνεχίζει με ρεκόρ 19 νίκες και 3 ήττες στη VTB League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα