Περάσοβιτς: «Οι τρεις νίκες τους κάνουν πιο επικίνδυνους»

Περάσοβιτς: «Οι τρεις νίκες τους κάνουν πιο επικίνδυνους»
Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς αναφέρθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ και την κατάσταση υγείας του Γιάννη Μπουρούση.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς λίγο πριν αναχωρήσει η Λαμποράλ Κούτσα με προορισμό τον Πειραιά, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (04/03).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα των Βάσκων:

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μία ομάδα που παίζει αρκετά δυναμικά και της αρέσει να απλώνει την άμυνά της σε όλο το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει μόλις 3 νίκες μέχρι τώρα: «Αυτό τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους. Πλέον έχουν μπροστά τους κι ένα πιο εύκολο πρόγραμμα. Δύσκολα χάνει στο γήπεδό της. Συνέβη με τη Μπάμπεργκ όπου οι Γερμανοί έπαιξαν καταπληκτικά».

Για τον αν θα παίξει ο Γιάννης Μπουρούσης: «Θα δούμε την αυριανή ημέρα. Όπως είναι τώρα η κατάστασή του δε θα παίξει. Δεν κάνει καν προπόνηση. Όταν λείπει από το παρκέ υστερούμε σε κάποια πράγματα, ωστόσο μπορούμε να ανταποκριθούμε. Απλά δε θα παίξουμε πολύ από το χαμηλό post και θα επιμείνουμε στο ταλέντο των υπολοίπων παικτών μας».

Για την προσθήκη του Χακίμ Ουόρικ: «Δε θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πολλά σκριν στη μπάλα με τον Σπανούλη, πολύ low post παιχνίδι με τον Πρίντεζη. Πίεση από τους Στρόμπερι, Χάκετ και Όντομ. Όπως παίζουν την τελευταία δεκαετία, θα συνεχίσουν να παίζουν».