Περπέρογλου: «Δεν είναι αυτή η διαφορά των δύο ομάδων»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Περπέρογλου: «Δεν είναι αυτή η διαφορά των δύο ομάδων»
Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για την εύκολη νίκη τη Μπαρτσελόνα και τους μπερδεμένους ρόλους του Ολυμπιακού αυτή την εποχή.

Ο Έλληνας φόργουορντ μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ, «Είχαμε δύσκολη εβδομάδα. Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και σε μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα πάντα υπάρχει πίεση. Καταφέραμε να γυρίσουμε αυτή την πίεση και να την κάνουμε κίνητρο. Παξαμε πολύ καλά στην άμυνα και βρήκαμε πόντους μπροστά. Δεν είναι αυτή η διαφορά μας με τον Ολυμπαικό, αλλά χρειαζόμασταν τη νίκη περισσότερο. Όταν είσαι στην έδρα σου και βάλεις στην αρχή μακρινά σουτ αποκτάς αυτοπεποίθηση. Μας βοήθησε κι ο κόσμος και ήρθε εύκολα η νίκη».

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του ομίλου ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε, « ο όμιλος είναι πολύ δύσκολος και δεν έχει χαθεί τίποτα. Ο Ολυμπιακός ξέρει πως να βγαίνει από δύσκολες καταστάσεις και να ανταπεξέρχεται. Έχει κάποιους μπερδεμένους ρόλους αυτή την εποχή και θεωρώ ό,τι θα ανακάμψει. Και εμείς και ο Ολυμπιακός είμαστε ακόμη σε δύσκολη θέση και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ακόμη είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα, το καλό είναι για μας πως έχουμε τα μεγάλα ματς στην έδρα μας και κάναμε καλή αρχή σήμερα. Υπάρχει πολύς δρόμος».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στην απόδοση του Τζόι Ντόρσεϊ, «Μας βοήθησε πάρα πολύ ο Τζόι, ειδικά στην άμυνα. Ό,τι περνούσε, όποιο κενό υπήρχε ήταν παρών στην άμυνα και κάλυπτε τα πάντα».