Το γκολ του Μήτρογλου δεν ήταν αρκετό για την Μπενφίκα (vid)

Gazzetta team
Το γκολ του Μήτρογλου δεν ήταν αρκετό για την Μπενφίκα (vid)

bet365

O Kώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα στο ντέρμπι με την Πόρτο, ωστόσο το τέρμα του δεν ήταν αρκετό για τους «Αετούς», με τους «Δράκους» να πετυχαίνουν την ανατροπή, φτάνοντας στην επικράτηση με 2-1.

Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει να σκοράρει κατά... βούληση, όμως το τέρμα που πέτυχε στο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπενφίκα και Πόρτο δεν ήταν αρκετό για τους «Αετούς», που γνώρισαν τελικά την ήττα με 1-2.

Ο διεθνής φορ επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μόλις στο 18ο λεπτό του ντέρμπι, ανοίγοντας το σκορ για την Μπενφίκα με με όμορφο πλασέ (δοκάρι και μέσα), με τον Ικέρ Κασίγιας απλώς να παρακολουθεί την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «Αετούς».

Ο Έκτορ Ερέρα ισοφάρισε για τους «Δράκους» στο 37', δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα, με την ομάδα του Ζοσέ Πεσέιρο να ανατρέπει πλήρως τα δεδομένα στο 65', πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα της με τον Αμπουμπακάρ.

Τα λεφτά σου πίσω από την Vistabet, αν ο Φάμπρεγκας σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα Τσέλσι - Νιούκαστλ

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, με τον Κώστα Μήτρογλου να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 67', ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα στο υπόλοιπο του αγώνα και χάρη και στις επεμβασεις του Κασίγιας, η Πόρτο έφυγε με το τρίποντο από το «Da Luz», μειώνοντας τη διαφορά της από τις πρωτοπόρους Σπόρτινγκ και Μπενφίκα στους 3 πόντους.

 

Τελευταία Νέα