Στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας ο Πετρέας

Gazzetta team
Στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας ο Πετρέας

bet365

Ακόμα μία διάκριση για τον Γιώργο Πετρέα, που θα δώσει το παρών με την Αζαξιό στον τελικό Κυπέλλου της Γαλλίας.

Ελληνικό χρώμα θα έχει ο τελικός του Κυπέλλου Γαλλίας καθώς στις 26 Μαρτίου η Αζαξιό του Γιώργου Πετρέα θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο κόντρα στην Ρεν, σε ένα ζευγάρι που είναι πραγματική έκπληξη.

Η Αζαξιό είναι στην 8η θέση της Α1 κι απέκλεισε την νταμπλούχο Τουρ, ενώ η Ρεν που είναι πρωτοπόρος στην Α2 κέρδισε εντός έδρας την πρωτοπόρο της Α1 Αραγκό Ντε Σετ!

«Στην Γαλλία κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, αλλά σίγουρα τόσο η δική μας πρόκριση όσο και της Ρεν, η οποία αν και ομάδα της Α2 έχει ρόστερ που στέκεται με άνεση στην Α1, ήταν εκπλήξεις», δήλωσε ο Έλληνας άσος ο οποίος μαζί με τους συμπαίκτες του αποθεώθηκαν κατά την επιστροφή τους στην Κορσική.

«Υπάρχει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σε όλο το νησί αφού για να φτάσουμε για πρώτη φορά στον τελικό αποκλείσαμε την Σομόν, Μονπελιέ, Τουρ, όλες εκτός έδρας. Τώρα σίγουρα το μυαλό όλων είναι στον τελικό, αλλά μέχρι τότε μεσολαβούν σχεδόν δύο μήνες, οπότε τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

 

Τελευταία Νέα