Νέα διάκριση για τον Μπουρούση!

Νέα διάκριση για τον Μπουρούση!

Φάνης Παναγιώτου
Νέα διάκριση για τον Μπουρούση!

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης κάνει... θραύση με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα και στη συλλογή του προστέθηκε το βραβείο του MVP για τον Ιανουάριο στην ACB.

Η φετινή χρονιά είναι κάτι μοναδικό για τον Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής σέντερ πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις ως παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα, έχει... μαζέψει πολλά ατομικά βραβείο και το τελευταίο έχει να κάνει με τον πολυτιμότερο του Ιανουαρίου στην ACB.

Ο διεθνής σέντερ μέτρησε 18.5 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ κατά μέσο όρο στον πρώτο μήνα του έτους και... τους άφησε όλους πίσω του!

«Αφιερώνω το βραβείο στον φίλο και συμπαίκτη μου, Τόκο (σ.σ. Σενγκέλια, που τραυματίστηκε). Θα μας λείψει, αλλά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του. Είμαι πολύ χαρούμενος, ειδικά επειδή είχαμε έναν πολύ καλό μήνα σαν ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που βοήθησα την ομάδα να πάρουμε τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, πάνω από ατομικές διακρίσεις. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες και τους προπονητές μας. Το βραβείο είναι για όλη την ομάδα», ανέφερε ο σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα.

Στην έδρα της Ρεάλ δοκιμάζεται η Λαμποράλ την Παρασκευή στο πλαίσιο της Euroleague. Στο 3.25 το διπλό των Βάσκων στην Expekt.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα