Επίσημα στην Στούρμ Γκρατς ο Αυλωνίτης (pics)

Επίσημα στην Στούρμ Γκρατς ο Αυλωνίτης (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημα στην Στούρμ Γκρατς ο Αυλωνίτης (pics)

bet365

Ο Τάσος Αυλωνίτης είναι και επίσημα παίκτης της Στούρμ Γκρατς από το μεσημέρι της Δευτέρας. Τι επισήμανε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Ανακοίνωση και από Ολυμπιακό.

Όπως σας είχαμε γράψει από χθες ο Αυλωνίτης ήταν επί αυστριακού εδάφους από την Κυριακή και την Δευτέρα το πρωί επρόκειτο να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Έτσι και έγινε και η Στούρμ Γκρατς στην ανακοίνωσή της τον... καλωσόρισε και στα ελληνικά. Ο Αυλωνίτης πήρε την φανέλα με το Νο24. Υπέγραψε για εξάμηνο δανεισμό με οψιόν αγοράς.

"Από την στιγμή που ο Μίκαελ Μαντ έφυγε, έπρεπε να αντιδράσουμε για να καλύψουμε την θέση του. Ο Τάσος θα δυναμώσει την άμυνά μας από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι", είπε ο τζέναραλ μάνατζερ της ομάδας, Γκέρχαρντ Γκόλντμπριχ.

Ο Αυλωνίτης από μέρους του σχολίασε: "Κοιτάζω μπροστά και ανυπομονώ να παίξω με την Στούρμ Γκρατς. Θα ήθελα να βοηθήσω με την απόδοσή μου την ομάδα και να επιδιώξω μία μακρά συνεργασία μαζί της".
Εκτός από την Στούρμ Γκρατς τον παίκτη τον ανακοίνωσε και ο Ολυμπιακός: "Δανεικός στην Στουρμ Γκρατς ο Αυλωνίτης. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σχετικά με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Τάσου Αυλωνίτη, στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς".
 

Τελευταία Νέα