Είπε το «ναι» και ο Μανιάτης για Σταντάρ Λιέγης

Είπε το «ναι» και ο Μανιάτης για Σταντάρ Λιέγης

Θοδωρής Βασίλης
Είπε το «ναι» και ο Μανιάτης για Σταντάρ Λιέγης

bet365

Στην Λιέγη θα βρεθεί εντός της ημέρας ο Γιάννης Μανιάτης για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στην Σταντάρ Λιέγης. Δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη στην Σταντάρ Λιέγης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε το ΟΚ για τον δανεισμό του στην βελγική ομάδα κι εντός της ημέρας θα ταξιδέψει στην Λιέγη για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι Βέλγοι έκαναν λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων από την Κυριακή με τον πρόεδρο της Σταντάρ να έρχεται και στην Αθήνα για να κάνει το deal. Αυτό που απέμενε ήταν να απαντήσει θετικά και ο πρώην άσος του Πανιωνίου, και κάτι τέτοιο έγινε την Δευτέρα και ο παίκτης αναμένεται εντός της ημέρας να ταξιδέψει στο Βέλγιο για τις υπογραφές.

Στην έδρα της Γκενκ δοκιμάζεται η Σταντάρ, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Βελγίου. Σε απόδοση 3.05 το διπλό στη Vistabet.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα