Γι' αυτό κάλεσε τον Θανάση ο Φίσερ

Γι' αυτό κάλεσε τον Θανάση ο Φίσερ

Φάνης Παναγιώτου
Γι' αυτό κάλεσε τον Θανάση ο Φίσερ

bet365

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα πάρει την ευκαιρία που περίμενε εδώ και πολύ καιρό, με τον Ντέρεκ Φίσερ να εξηγεί το σκεπτικό των Νικς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει... θραύση. Είναι δεδομένο πως θα γίνει All Star τα επόμενα χρόνια, ωστόσο στην άλλη μεριά του Ατλαντικού βρίσκεται κι ο μεγάλος αδερφός του, Θανάσης. Ο 23χρονος φόργουορντ αγωνίζεται στο NBDL τις τελευταίες σεζόν και περίμενε την ευκαιρία του στο ΝΒΑ.

Είχε γίνει draft το καλοκαίρι του 2014 από τους Νικς, οι οποίοι, όμως, δεν τον είχαν καλέσει ούτε πέρυσι, ούτε φέτος. Το έκαναν τώρα, με τον Θανάση να υπογράφει 10ήμερο συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Υόρκης και να έχει μπροστά του 5 ματς, προκειμένου να δείξει ότι μπορεί να παίξει κόντρα στους καλύτερους.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω τάμπλετ και κινητού στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Νταρουσάφακα.

Για ποιο λόγο κάλεσαν οι Νικς τον Θανάση από το NBDL; Ο Ντέρεκ Φίσερ παραδέχτηκε ότι οι αμυντικές του ικανότητες έπαιξαν ρόλο (σ.σ. άπαντες έχουν να λένε για την καλή άμυνα που παίζει ο... μεγάλος Αντετοκούνμπο) το βασικότερο, όμως, είναι πως χρειάζοταν άτομα στις προπονήσεις. Οι Νικς έχουν «πληγωθεί» από τους τραυματισμούς, με κορυφαίο όλων των Καρμέλο Άντονι, ο οποίος βρίσκεται στα πιτς.

Έτσι, το προπονητικό τιμ των Νικς αποφάσισε να εμπιστευτεί έναν αθλητή που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, δεν είναι άγνωστος και μπορεί να ανεβάσει την ένταση των προπονήσεων. «Η άμυνα έπαιξε ρόλο, αλλά η πραγματικότητα είναι πως χρειαζόμαστε κορμιά», παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος συμπλήρωσε: «Με τους τραυματισμούς και τον χρόνο των προπονήσεων να είναι περιορισμένος, είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες που να γνωρίζουν το περιβάλλον και να μην είναι άγνωστοι. Είμαι σίγουρος πως ο Θανάσης ανυπομονεί!»

 

NBA Τελευταία Νέα