Eκτός Λιγκ Καπ η Σπόρτινγκ, «6άρα» για Μπενφίκα

Gazzetta team
Eκτός Λιγκ Καπ η Σπόρτινγκ, «6άρα» για Μπενφίκα

bet365

Η νίκη με 1-0 στην έδρα της Αρούκα δεν ήταν αρκετή για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έμεινε τελικά εκτός συνέχειας του πορτογαλικού Λιγκ Καπ. Με «6άρα» φιλοδώρησε τη Μορεϊρένσε η Μπενφίκα.

Οι έξι βαθμοί που συγκέντρωσε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας μετά την εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στην Αρούκα δεν ήταν αρκετοί για να φέρουν την πρόκριση, καθώς το σύνολο του Ζόρζε Ζέσους έμεινε πίσω από την Πορτιμορένσε, από την οποία είχε ήττηθεί εντός έδρας με 2-0 στην προηγούμενη αγωνιστική.

Τα «λιοντάρια» άνοιξαν τελικά το σκορ στο 81' με τον Ζίγκελαρ, ωστόσο την ίδια ώρα η Πορτιμορένσε περνούσε από την έδρα της Πάσος Φερέιρα με 2-3, «κλειδώνοντας» την παρουσία της στα ημιτελικά.

Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε και η Μπενφίκα, η οποία «συνέτριψε» με 6-1 την Μορειρειρένσε, πετυχαίνοντας το «τρία στα τρία» στον όμιλο. Ο Ταλίσκα πέτυχε χατ-τρικ για τους «Αετούς» (12',14',83'), δύο τέρματα σημείωσε ο Γκαιτάν (20',90'), ενώ άλλο ένα πρόσθεσε ο Χιμένεζ (30'). Από πλευράς ηττημένων, ο Μεντέιρος είχε σκοράρει στο 25', μειώνοντας προσωρινά σε 3-1.

Ο Ανδρέας Σάμαρης πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και αγωνίστηκε για 20 περίπου λεπτά, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου παρέμεινε στον πάγκο.

 

Τελευταία Νέα