Έγραψε ιστορία ο... θεαματικός Μπουρούσης! (vid)

Έγραψε ιστορία ο... θεαματικός Μπουρούσης! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Έγραψε ιστορία ο... θεαματικός Μπουρούσης! (vid)

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι ασταμάτητος κι αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα για 5η φορά φέτος!

Το καλοκαίρι η Ρεάλ αποφάσισε πως δεν τον χρειαζόταν και λίγο καιρό μετά αυτός κάνει... θραύση ως παίκτης της Λαμποράλ Κούτσα!

Αναφερόμαστε στον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος στη νίκη των Βάσκων με αντίπαλο την Ανδόρα μέτρησε 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ σε μόλις 21:10 που έμεινε στο παρκέ!

Ο Έλληνας σέντερ αναδείχθηκε MVP της αγωνιστικής, κάτι που καταφέρνει για 5η φορά φέτος! Μάλιστα, η επίδοση του αυτή αποτελεί ρεκόρ, καθώς τα κατάφερε σε 17 αγωνιστικές και ξεπέρασε τους Αρβιντας Σαμπόνις, Οσκαρ Σμιντ, Ντάριλ Μίντλετον, Τανόκα Μπέαρντ και Κέρτις Μπόρτσαρντ οι οποίοι είχαν αναδειχθεί πολυτιμότεροι τέσσερις φορές ως την 17η αγωνιστική...

Η Vistabet σου δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Όσο για το... μεγάλο ρεκόρ που «κυνηγάει» ο Μπουρούσης; Είναι αυτό του Μαρκ Γκασόλ, ο οποίος είχε πάρει το βραβείο του MVP 10 φορές!

Για... φινάλε, η «μαγική» ασίστ (στο 0:26) του σέντερ της Λαμποράλ Κούτσα, ο οποίος έδειξε πως συνδυάζει την ουσία με το θέαμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα