Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

Νίκος Ρόλλας
Οι Έλληνες του Εξωτερικού (vids)

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ο μοναδικός Έλληνας του εξωτερικού που βρήκε δίχτυα, ενώ ο Σωτήρης Νίνης έκανε ντεμπούτο με την Σαρλερουά. Αναλυτικά οι επιδόσεις τους...

Στα... ρηχά οι επιδόσεις των Ελλήνων του Εξωτερικού αυτή την εβδομάδα, καθώς μόνο ο Κώστας Μήτρογλου κατάφερε να βρει δίχτυα... Από εκεί και πέρα πάντως, ξεχώρισε το ντεμπούτο του Σωτήρη Νίνη με την φανέλα της Σαρλερουά, το οποίο όμως δεν συνδιάστηκε με νίκη. Διαβάστε αναλυτικά τις επιδόσεις τους...

ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Bασικός σε όλο το ντέρμπι με την Γιουβέντους, έχοντας όμως ευθύνη για το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, καθώς έχασε το μαρκάρισμα του Ντιμπάλα.
Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα):Μπήκε στις καθυστερήσεις του εκτός έδρας αγώνα με την Γιουβέντους όπου η Ρόμα γνώρισε την ήττα με 1-0.

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε): Άσχημο απόγευμα για τον Έλληνα τερματοφύλακα, καθώς η Ουντινέζε γνώρισε την ήττα από την Παλέρμο με 4-1, με τον ίδιο να φέρει ευθύνη στο 3ο γκολ που δέχεται.
Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε): Μπήκε αλλαγή στο 80ο λεπτό της εκτός έδρας ήττας από την Παλέρμο με 4-1, αλλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι για να βοηθήσει την ομάδα του.

Παναγιώτης Ταχτσίδης (Tζένοα): Ήταν εκτός αποστολής στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Βερόνα, εκτός έδρας.
Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα): Βασικός σε όλο το εντός έδρας παχνίδι με την Τζένοα που έληξε 1-1, χωρίς να φέρει ευθύνη για το γκολ που δέθηκε η ομάδα του.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (Σαμπντόρια): Ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Νάπολι όπου η Σαμπντόρια γνώρισε την ήττα με 4-2 στην Γένοβα.

Μάριος Οικονόμου (Μπολόνια): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στην εκτός έδρας νίκη της Μπολόνια επί της Σασουόλο με 2-0.

Σάββας Γκέντζογλου (Μπάρι): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Βιτσέντζα που έληξε 2-1.
Αντώνης Πετρόπουλος (Μπάρι): Δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με την Βιτσέντζα, το οποίο η Μπάρι κέρδισε 2-1.

Γιώργος Μακρής (Πίζα): Αγωνίστηκε σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Τέραμο, στο οποίο η Πίζα γνώρισε την ήττα με 2-1.
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ): Βασικός σε όλο το εκτός έδρας παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ, όπου η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-1.

Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν): Ήταν εκτός αποστολής στο ισόπαλο 1-1 παιχνίδι με την Χόφενχαϊμ εκτός έδρας.

Κώστας Σταφυλίφης (Άουγκσμπουργκ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας 0-0 με την Χέρτα.

Άγγελος Αργύρης (Βέρντερ Βρέμης ΙΙ): Είδε από τον πάγκο τη νίκη με 2-1 επί της Χόλστεν Κίελ.

Αλέξανδρος Καρτάλης (Άαλεν):Μπήκε στο 85ο λεπτό του εκτός έδρας παιχνιδιού με την Όσναμπρικ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να γλιτώσει από την ήττα με 2-1.

Σπύρος Φουρλάνος (Σόνενχοφ Γκρόσμπαχ): Δεν ήταν στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα της Στουτγάρδης που έληξε 0-3.

ΙΣΠΑΝΙΑ
Νίκος Βέργος (Έλτσε): Δεν ήταν στην αποστολή για την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Αλκορόν.
ΑΓΓΛΙΑ
Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Ήταν εκτός αποστολής στο παιχνίδι με την Νιούκαστλ, το οποίο η ομάδα του κέρδισε 2-1.
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Βασικός στο εντός έδρας παιχνίδι με την Νότιγχαμ, όπου η «Μπόρο» γνώρισε την ήττα με 1-0.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι με την Αρούκα που έληξε 3-1, αλλά αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό.
Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Βασικός και σκόρερ στη νίκη με 3-1 επί της Αρούκα.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε): Λόγω του τραυματισμού του δεν έδωσε το παρών στο ματς με την Αϊντχόφεν, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 4-2.

Κώστας Λάμπρου (Βίλεμ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα από την Χέρενφεν με 3-1.
Θανάσης Καραγκούνης (Τσβόλε): Ο σοβαρός τραυματισμός του που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, τον άφησε εκτός από το ματς με την Ουτρέχτη όπου η Τσβόλε γνώρισε την ήττα με 1-0.
Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ): Είδε από τον πάγκο τη νίκη με 4-2 επί της Φέγενορντ.
ΒΕΛΓΙΟ
Νίκος Καρέλης (Γκενγκ): Βασικός, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας παιχνίδι με την Μαλίν.

Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά): Ήταν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν 2-1.

Σωτήρης Νίνης (Σαρλερουά): Ντεμπούτο για τον διεθνή μέσο, ο οποίος μπήκε στο 60ο λεπτό του εκτός έδρας παιχνίδιού με την Άντερλεχτ που έληξε 2-1.

Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ): Χρίστηκε βασικός, μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, αλλά η Κορτράικ κέρδισε 2-1 την Οστάνδη.
Μιχάλης Σηφάκης (Κορτράικ): Είδε από τον πάγκο τη νίκη με 2-1 επί της Οστάνδης.
Παναγιώτης Κυνηγόπουλος (Σιντ Τρούιτεν): Ήταν εκτός αποστολής στην εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Βέστερλο.

Κώστας Ρουγκάλας (Λέουβεν): Είδε από τον πάγκο το εκτός έδρας 2-2 με την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

ΤΟΥΡΚΙΑ
Γιώργος Σαρρής (Ερσιγιεσπορ): Έπαιξε σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζον Καραντενίζ που έληξε 1-1.
ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Κφαρ): Ήταν βασικός στη νίκη με 1-0 επί της Μακάμπι Νετάνια, αλλά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Λουκάς Βύντρα (Χάποελ Τελ Αβίβ): Βασικός στην εκτός έδρας ήττα από την Μπνέι Σακχνίν με 1-0.

 

Τελευταία Νέα