Βουγιούκας: «Ο “Σάρας” έχει τη δική του προσωπικότητα»

Gazzetta team
Βουγιούκας: «Ο “Σάρας” έχει τη δική του προσωπικότητα»
Ο Ίαν Βουγιούκας παραδέχτηκε πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους του... θυμίζει σε κάποια πράγματα τον «Ζοτς», αλλά τόνισε πως έχει τη δική του προσωπικότητα και σύντομα θα τη δείξει στο παρκέ.

Ο Έλληνας σέντερ της Ζαλγκίρις ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σίγουρα δεν το περιμέναμε να νικήσουμε τόσο εύκολα, αλλά η ομάδα έδειξε δείγματα βελτίωσης, εμείς θέλαμε μόνο τη νίκη και δεν το περιμέναμε αυτό. Ρισκάραμε σε κάποια πράγματα... σε κάποια σουτ των περιφεριακών. προσπαθήσαμε να κλειδώσουμε τους Πρίντεζη και Σπανούλη. Όλα ξεκινούν από αυτούς, τους περιορίσαμε, κόψαμε τα πικ εν ρολ, τα εύκολα καλάθια, ελέγξαμε τα ριμπάουντ. Κάναμε δηλαδή πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός διακρίνεται τα τελευταία χρόνια για τη σπουδαία άμυνά του. Νομίζω παίξαμε αρκετά σκληρά. Περιορίσαμε πολύ την επίθεση του Ολυμπιακού. Μας λείπει ένα δεύτερο πεντάρι, τώρα θα φύγει κι ο Καλνιέτις θα έχουμε πρόβλημα και στον άσο»

Για τον «Σάρας»: «Ο Σάρας έχει ζήσει κορυφαίες στιγμές ως παίκτης κι όταν τον έχεις στο πάγκο... γνωρίζει τι θέλει ο παίκτης. Έχει συνεργαστεί με τοπ προπονητές. Σε κάποιες ασκήσεις ή σε κάποια πράγματα... θυμίζει “Ζοτς”, αλλά έχει τη δικιά του προσωπικότητα και θα τη βγάλει σιγά-σιγά στο γήπεδο».